21 Incs Bitcoin Vision wordt duidelijker met aankondiging van Ping 21

Network Review

Hier is de eerste release in een reeks banen met betrekking tot het internet der dingen dat het bedrijf de komende weken van plan is te lanceren.Hoe werkt het?

Als resultaat van de lancering van zijn Bitcoin Computer vorig jaar, heeft 21 een gedecentraliseerd netwerk van machines gecreëerd die financieel met elkaar zijn verbonden via Bitcoin. Ping21 maakt in wezen gebruik van 21's netwerk van apparaten om verschillende vragen te verwerken in ruil voor Bitcoin. Deze eerste service die door het netwerk wordt aangeboden, stelt webontwikkelaars in staat om erachter te komen of een bepaald apparaat of een bepaalde server online is of connectiviteitsproblemen heeft

Ping21 maakt ook gebruik van de microaymentsmarkt van 21, dus de relatief substantiële kosten (althans in deze omstandigheden) gerelateerd aan Bitcoin-transacties op de ketting zullen worden afgewend.Webmasters zullen binnenkort ook de mogelijkheid hebben om meer ping-apparaten te dekken zodra de 21 Bitcoin-computer niet langer een noodzaak is om het grid-computing-netwerk aan te sluiten.

Wat is Ping21 nuttig?

Personen die hun eigen websites in het verleden niet hebben gebouwd, begrijpen mogelijk de waarde van het gloednieuwe aanbod van 21 niet. De mogelijkheid om een ​​website te pingen vanaf verschillende locaties over de hele wereld, stelt een webmaster in staat te weten of er mogelijke verbindingsproblemen zijn met hun website bezoekers.3 principes voor zakelijk succes Een bespreking van Vault of Satoshi herinnering aan de

Er zijn al bedrijven, bijvoorbeeld Pingdom, waarmee webmasters kunnen bepalen hoe de connectiviteit van hun website presteert in verschillende delen van de wereld. Deze bedrijven rekenen maandelijkse kosten aan hun klanten omdat het concept van pay-per-ping niet praktisch was vóór het bestaan ​​van Bitcoin-enabled micropayments.

Met ping21 kunnen webmasters pings bestrijken, omdat ze nodig zijn, en de gedecentraliseerde aard van dit 21-netwerk van apparaten geeft webmasters toegang tot apparaten op veel meer locaties dan wat wordt geboden door het huidige, gecentraliseerde aanbod.

Machinebedrijf produceren.

Ping21 is een voorproefje van deze automarkt, die 21 probeert te cultiveren. Samen met een geld bekijkt 21 ook Bitcoin als, mogelijk, een geheel nieuwe systeembron voor computers. Bitcoin heeft in wezen de reeks incentives toegestaan ​​die nodig zijn om apparaten diensten en gegevens te laten verhandelen op een niveau dat in het verleden niet mogelijk was.

Natuurlijk, als er een gloednieuwe marktplaats voor machine-naar-machine betalingen wordt ontwikkeld, is het belangrijk dat een enkele machine de mogelijkheid heeft om de authenticiteit van de door een andere machine verkochte informatie te valideren. Gevraagd naar dit punt, vertelde 21 ingenieur Andrew DeSantis aan :

"Als twee knooppunten die vergelijkbare diensten aanbieden, radicaal verschillende resultaten opleveren, kunnen we audits uitvoeren en de juiste aanpassingen aanbrengen aan de reputatie van elk knooppunt op de marktplaats."

Hoewel ping21 een eenvoudige service lijkt te zijn naar a, legt 21 in wezen de basis voor veel van de meest interessante toepassingen van Bitcoin die in het verleden werden besproken. Dit is het soort constructie dat uiteindelijk gedecentraliseerde versies van verschillende cloud-gebaseerde computerservices kan aandrijven.

21 CEO Balaji S. Srinivasan had het volgende te zeggen over de lancering van ping21:

"De ping-service is relatief eenvoudig in te zetten en te begrijpen, maar we willen benadrukken dat ping21 slechts een eerste voorbeeld is van wat met deze tools kan worden gedaan. Het is een proof of concept om te laten zien wat voor soort diensten u kunt aanbieden via gedecentraliseerde Bitcoin -gercenterde grid computing die kwalitatief verschillend zijn van – en complementair aan – wat u kunt krijgen van cloud computing. "

21 heeft een ping21-tutorial voor ontwikkelaars op hun website gepubliceerd.

Kyle Torpey is een freelance journalist die Bitcoin volgt sinds 2011. Zijn werk werd gepresenteerd op VICE Motherboard, Business Insider, NASDAQ, RT's Keizer Report en verschillende andere media. Je mag @kyletorpey volgen op Twitter.