3 principes voor zakelijk succes Een bespreking van Vault of Satoshi

3 principes voor zakelijk succes: een bespreking van Vault of Satoshi.

Misschien is het het beste dat Magic: The Gathering, An Online Exchange nu is vrijgespeeld en zijn magie heeft verloren; Het is triest dat al deze individuen hun fiat en bitcoin hebben verloren voor deze slecht beheerde uitwisseling. Ik vertrouw erop dat deze tragedie fungeert als een herinnering aan de Bitcoin-gemeenschap om onze studie en due diligence uit te voeren bij het uitkiezen en erop vertrouwen dat een derde partij met onze contanten. Het is veel eenvoudiger voor mooie sites om onze fondsen in te slikken en gewoon te verdwijnen.

Ondanks onze allerbeste analyse, zullen bedrijven altijd komen en gaan. Het beste wat we kunnen doen als consumenten zijn dierenartsenbedrijven zo goed als we konden en erop vertrouwen dat alles goed zal gaan. Van de ondergang van Mt. Gox, een uitwisseling zoals Vault of Satoshi is een verademing. De in Canada gevestigde cryptocurrency-uitwisseling illustreert drie belangrijke principes voor succes die alle bitcoin-bedrijven (en bedrijven in het algemeen) moeten hanteren: Bewustzijn van het doel; proberen te legitimeren; en samenwerking in de gemeenschap. Ik vind dat bitcoiners over de macht beschikken om van bedrijven te eisen dat ze werken aan op waarden gebaseerde versies. Het is echt onze plicht als consument om bedrijven die presteren te onderzoeken en aan te moedigen. Dit artikel gaat in op Vault of Satoshi vanuit een hoger perspectief en verklaart drie aspecten van de bedrijfsvoering die volgens mij cruciaal zijn voor alle zakelijke praktijken.

 

Met deze duidelijkheid kan een bedrijf gemakkelijker navigeren in de neergangen waarmee ze allemaal te maken zullen krijgen. Doel geeft hun baan een gevoel van urgentie, betekenis en zorg. Hoewel het computerscherm kon ik het vuur voelen dat Michael Curry en Ryan van Berneveld – de twee oprichters van Vault of Satoshi – voor bitcoin hebben: "wij… geven veel om het creëren van positieve verandering in deze wereld."

Beide medeoprichters zijn van mening dat onze huidige monetaire systemen zijn opgebroken. "Crypto-valuta's kunnen de energiestructuur van de wereld veranderen, het neemt de contanten uit handen van de weinigen en geeft het aan de talrijke instellingen hebben veel te veel macht op de planeet om het eigen leven van mensen te beïnvloeden, met zeer weinig supervisie Bitcoin, voor mij, gaat over het machtigen van individuen. "

Het hebben en herinneren van iemands doel is het belangrijkste principe voor succes: het zorgt ervoor dat je keuzes goed zijn en dat het pad dat voor je ligt een ethische en weldadige is. Ik geloof dat Vault of Satoshi een gespecificeerde duidelijkheid van doel omvat.

2. Legitimiteit.

3 principes voor zakelijk succes Een bespreking van Vault of Satoshi_[en-nl]_2018-05-30 13-46-49--819 Ik had geen account bij

Hoewel het belangrijk is in elk bedrijf, is het legitimiteitsbeginsel met name van cruciaal belang voor Bitcoin-bedrijven. Mike legt de accentlegitimiteit in VoS uit, zelfs sinds het begin: "In het begin hebben we Andrea, onze compliance officer, ingehuurd." Vanaf het begin hebben we ons gericht op het volgen van de rechtszaak en het bijhouden van complianceregisters die het personeel moet uitvoeren. Echt, VoS is het eerste bedrijf dat met Equifax samenwerkt, alhoewel in eerste instantie wrijving. "We bereikten Equifax. Ze hoorden de term 'bitcoin' en zeiden, 'zowat nee? We zullen later met je praten '. Het was een zeer snel telefoontje en dat ik behoorlijk boos was. "Echter, na het sturen van hun stapel nalevingsrecords, belde Equifax ze terug en zei:" We hebben nog nooit dit niveau van compliance gezien van een bitcoin-uitwisseling. "

Het is een opwindende tijd om deel te nemen aan bitcoin, en het voelt alsof dingen in een razend tempo gaan. Bedrijven falen echter als ze te snel op de markt komen. Ze konden niet op een duurzame manier vooruitgang boeken, tenzij ze de tijd en de nodige stappen namen om een ​​solide plan te maken en zich op legitimiteit te concentreren.

 

Het legitimeren van de bitcoin-ervaring bevordert de acceptatie, omdat het een deel van de angst wegneemt die gepaard gaat met het aankoopproces. "[Angst voor het proces] is een grote drempel voor adoptie", legt Ryan uit. "Veel mensen zien het als grappig, en het is nogal vaag! Is dit slechts een 13-jarig kind in zijn kelder dat probeert weg te rennen met veel bitcoins? En dat gebeurt echt! In China zijn er uitwisselingen gewoon hun deuren gesloten en verdwenen! We proberen enige legitimiteit te brengen op dit gebied. "Mike zei dit voor Mt. Gox nam hun in Japan gevestigde website een week terug.

Ryan en Mike zijn onzeker over de regels die bitcoin gaan krijgen, maar zij geloven dat de beste manier om te legitimeren het is om in de voorhoede van de veranderingen te staan ​​en ook "alles in hun macht te doen om aan alles te voldoen".

Permit ziet het onder ogen. Graaf dieper en werk samen met de bedrijven die serieus iets creëren rond het principe van legitimiteit. Bedrijven moeten ook een mogelijkheid kiezen om een ​​degelijke, functionele en veilige website te maken. Het verkrijgen van legitimiteit is een taak voor zowel consumenten als bedrijven en het is het tweede cruciale principe voor zakelijk succes. Ik denk dat Vault of Satoshi fantastisch werk heeft geleverd in het opbouwen en onderhouden van een legitieme onderneming en dat ik denk dat ze dat ook zullen blijven doen.

3. Samenwerking.

Het laatste principe voor zakelijk succes is samenwerking: samenwerking, samen met aandeelhouders, belanghebbenden, andere spelers in de branche en in het gebied. Echt, Ryan leidt een "groot deel" van het succes naar betrokkenheid van de gemeenschap: "We zullen overal op reageren. Kritiek en lof… We houden ervan onze gebruikers te betrekken."

Deze betrokkenheid, communicatie en de geest van samenwerking is een belangrijke onderscheidende factor voor VoS als een bedrijf, en een die hen in scherp contrast plaatst met een bedrijf als Mt. Gox, dat een heel eenvoudige site lijkt te hebben verlaten in plaats van actief bezig te zijn met en te reageren op hun hysterische cliënten die geen idee hebben wat er met hun geld gebeurt. Er moet echter worden opgemerkt dat Mt.Gox had in het begin blijkbaar geweldige klantenservice, totdat het drukker werd. Ik neem aan dat VoS met de tijd veel drukker zal worden naarmate het bewustzijn en de acceptatie toenemen; Ik denk dat de handel hun klantenservice zal opschalen om aan de groeiende vraag te voldoen.

Er zijn aspecten van Vault of Satoshi die ik respecteer. Kom op voor hun kantoor in Brantford. Je kunt al hun personeelsleden ontmoeten; hun afbeeldingen staan ​​ook op de website. Wanneer u het bedrijf belt, halen ze hun telefoon op. Wanneer je schrijft, reageren ze, meestal binnen een dag. Kan dit bedrijf ooit een generieke site gooien met de melding geen contact met hen op te nemen en de website te lezen voor meer nieuws? Ik betwijfel het echt. Ik krijg echt de indruk dat als er iets mis zou gaan, ze actief zouden reageren in plaats van rebellerende pogingen van deze gemeenschap die ze dienen, zoals deze. Dit soort transparante, toegankelijke samenwerking is van vitaal belang voor een succesvol bedrijf, vooral in een technologie die zo kwetsbaar is als bitcoin.

Bovendien maakt VoS deel uit van deze Bitcoin-community. Ben je ooit op Reddit geweest? Ze zijn er omheen. Ze betrekken hun gebruikers altijd. In werkelijkheid hebben ze tijdens de voortgang van hun website gebruikers in staat gesteld om "het aan de website te geven, te hacken" gedurende 6 weken, zodat ze de gebruikerservaring, wensen, zorgen, betrouwbaarheid en veiligheid van het vak konden begrijpen: "We gaven iedereen heeft toegang tot [de website] en nu is het voor u beschikbaar als een zeer veilige, veilige website. We hebben nul fraude en geen verlies tot nu toe ", legt Mike uit.

Deze vorm van actieve samenwerking met de bitcoin-gemeenschap (evenals met andere belangrijke spelers in de branche, zoals Equifax) volbrengt meerdere dingen: het bouwt vertrouwen en vertrouwen tussen de gebruikers van deze uitwisseling; het bevordert een bredere acceptatie, omdat de handel als achtenswaardig wordt beschouwd en bereid is om met anderen samen te werken om de barrières te overwinnen waarmee Bitcoin wordt geconfronteerd; en het toont consumenten dat het bedrijf flexibel is en openstaat voor meningen, dus we werken samen om de allerbeste bitcoin-ervaring voor ons allemaal te creëren.

Als ons doel om betrokken te zijn bij bitcoin overeenkomt met die van Mike en Ryan, begrijpen we dat de sleutel tot acceptatie een eenvoudige, gemakkelijke en betrouwbare gebruikerservaring is. We begrijpen dat adoptie wordt belemmerd als er angst aanwezig is. Er kan geen vertrouwen en vertrouwen zijn als we bang zijn voor dit proces.

Dus, als een gemeenschap, moeten we bedrijven zoeken en promoten die cruciale principes volgen, zoals de drie eerder beschreven. Bitcoiners, doe alsjeblieft je huiswerk voordat je je geld aan iemand besteedt, zelfs een website die de handel "met vertrouwen" stimuleert. Helaas is dat niet genoeg. Dit huiswerk – due diligence – zal enige tijd duren, maar het kan ellende en geld besparen. Voor de Bitcoin-bedrijven op de markt, moet u ervoor zorgen dat u om goede redenen werkt. Bitcoin is aanwezig vanwege een netwerk van individuen die iets groters willen. Help, doe geen pijn. En onthoud dat transparantie en verantwoordelijkheid datgene is waar het om gaat.

Naar Mt. Gox: bedankt voor de les.

Disclosure: ik belde een handvol Greater Toronto Area-gebaseerde bedrijven om hen te interviewen voor en Brantford-gebaseerde Vault of Satoshi was een van deze. Ik had geen account bij ze, ruil met ze, ken ze van vroeger. Nadat ik ze echter heb geleerd de eigenaren te leren kennen en hun werking te zien, heb ik een account geopend bij Vault of Satoshi en nu handel binnen hun platform om hun activiteiten beter te begrijpen.