5 freelancers die bitcoin-aangedreven streamium kunnen gebruiken om uit te schakelen

Middlemen Streamium

De lancering van Streamium werd gisteren via Reddit aangekondigd.De gloednieuwe applicatie van Manuel Aroz en het bedrijf werden gemaakt om een ​​directe verbinding tussen film streamers en hun doelgroepen te bouwen. Videostreaming wordt via WebRTC afgehandeld via een peer-reviewed (P2P) stichting en betalingen voor het bekijken van een stream worden mogelijk gemaakt door het gebruik van bitcoin- en betaalkanalen.

Elke seconde wordt er een stroom van kleine, off-chain betalingen naar de zender gestuurd terwijl de kijker een stream bekijkt en al die micropayments worden vervolgens gecombineerd tot een grotere betaling die via de bitcoin-blockchain wordt gemaakt.De P2P-aard van het Streamium-platform heeft de potentie om veel verschillende soorten videostreamingsbedrijven die momenteel online zijn te verstoren, omdat het nu veel eenvoudiger is om direct naar een publiek uit te zenden in plaats van via een tussenpersoon te gaan.

Desalniettemin is er nog veel werk aan de winkel als het gaat om het opschalen van de software om een ​​groter publiek aan te kunnen. Voorlopig wordt een zender beperkt door zijn of haar eigen bandbreedte die beschikbaar is. In elk geval zijn hier vijf soorten mensen die er baat bij hebben om Streamium voor het eerst te bekijken.

Het meest voor de hand liggende gebied waar Streamium nuttig zou kunnen zijn, is de volwassen entertainmentindustrie, vooral met betrekking tot live cam-shows. De volwassen industrie heeft te maken gehad met financiële censuur van zowel PayPal als het erfgoedbanksysteem. Daarom zijn veel uitgaanswebsites voor volwassenen de blockchain geworden voor betalingen.

Live cam-sites kunnen soms een groot percentage van de winst van een artiest vereisen, en daarom kan de rechtstreekse betaling door uw publiek aan de artiest op Streamium nogal nuttig zijn.Bitcoin gaat niet automatisch volledig over illegale activiteiten, maar dit soort voordelen lijken te zijn waar nieuwe technologie van start gaat. De meeste sportliefhebbers zijn goed geïnformeerd over gratis online streams die over het algemeen worden gehost door oneerlijke personen met een redelijk lage resolutie.Een beginnershandleiding voor Survivinga Coin split_[en-nl]_2018-05-30 13-47-06--804 wordt de BTC op efficiënte

Adverteerders worden vaak overspoeld met advertenties wanneer ze deze niet-gelicenseerde streams bekijken, en bovendien lijkt het erop dat virussen en malware precies op dit soort sites om de hoek liggen. Vanwege het P2P-karakter van Streamium kunnen nieuwe streaming-sportpiraten besluiten om een ​​premium-versie van sportevenementen van betere kwaliteit aan te bieden zonder alle nadelen van de zwarte-marktindustrie.

Een aantal "professional-on-demand" -aanbieders zijn in de afgelopen paar jaar ontstaan. Dit zijn de soorten sites of apps waarin u in de positie bent om een ​​arts (arts op aanvraag), een advocaat (LAWfone) of een andere professional tegen een vast bedrag te spreken.

Hoewel deze diensten op de ideale manier een beweging waren om kosten te besparen, zijn ze niet helemaal noodzakelijk in een wereld van Streamium en sociale media. Nauw verbonden met dit soort 1-op-1 streaming-activiteiten is ook de mogelijkheid om een ​​freelance consultant te worden voor vrijwel elk onderwerp zonder tussenpersoon. Vanzelfsprekend moeten tussenpersonen nog steeds de moeite waard zijn in dit soort freelancer-operaties voor promotiedoeleinden.

Professionele gamers en gaming-persoonlijkheden.

De omvang van het streamen van internetvideogames is misschien niet voor het grote publiek duidelijk geworden totdat Twitch door Amazon werd gekocht voor bijna $ 1 miljard, maar het hoge aantal jongeren dat het platform voor streaming van films betreedt voor fulltime werk wordt nu moeilijk negeren. Professionele gamers en gaming-persoonlijkheden zouden Streamium op verschillende manieren kunnen gebruiken om hun algehele winsten te verbeteren.

Hoewel het volledig vervangen van Twitch misschien niet in de kaarten zit, kunnen streamers Streamium worden als een auto voor pay-per-view-evenementen. Als het twee beroemde CS: GO-teams zijn die genieten van een vriendelijk spel of een trainingssessie met een paar van de beste StarCraft-spelers ter wereld, zijn er verschillende manieren waarop pro-gamers Streamium in hun voordeel kunnen gebruiken.

Er zijn privé-leraren, maar stel je voor dat deze docenten ook hun opdrachten aan buitenstaanders in een vaste snelheid konden livestreamen?

"Leraar" wordt hier ook gebruikt als een tamelijk breed woord, omdat het iemand kan zijn die een bepaald onderwerp voor iemand anders kan beschrijven. De bekende bitcoin-evangelist Andreas Antonopoulos zou bijvoorbeeld een cursus kunnen beginnen die door iedereen kan worden bekeken via Streamium. Misschien zou er ook een kleine vergoeding zijn voor het stellen van een vraag aan het einde van een lezing of demonstratie.

Misschien zou het platform ook nuttig zijn voor 1-op-1 tutoursessies waarbij leerlingen betrokken zijn.

Om een ​​lang verhaal kort te maken.

In werkelijkheid weet niemand echt hoe mensen zullen eindigen met dit nieuwe platform. Net als veel andere innovatieve toepassingen, is het aan de consument om te bepalen hoe deze nieuwe tool moet worden gebruikt. Misschien zien we later bitcoinconventies of videopodcasts op Streamium, maar de groep achter dit nieuwe project zal moeten uitzoeken hoe de technologie kan worden geschaald – mogelijk via webtorrent – voordat er geen massale evenementen worden gestreamd.