Algoritmische Verbeteringen Geef Bitcoin Miningan Asic Boost Bitcoin_[en-nl]_2018-05-30 13-48-10–338

SHA Mining

Timo Hanke, een wiskundig onderzoeker en expert in cryptocurrency, heeft in samenwerking met Sergio Demian Lerner, een gerenommeerde beveiligingsexpert, een nieuwe Bitcoin-mijnmethode ontwikkeld die de mijnopbrengsten met ongeveer 20 procent kan verhogen, wat zich vertaalt in een stijging van de jaarlijkse inkomsten met $ 30 miljoen door een van hun grootste mijnzwembaden.

De patentaanvraagmethode die beschikbaar is voor accreditatie "omvat een nieuwe lay-out van de SHA 256 hash-engines (binnen de ASIC) en een extra voorverwerkingsstap als onderdeel van hun mining-software (buiten de ASIC)" in overeenstemming met de whitepaper. Door middel van gelijktijdige verwerking hergebruikt het "uitgangen die anders op continue basis zouden worden gemaakt en verwijderd." Daarnaast worden winsten behaald samen met verschillende optimalisaties, bijvoorbeeld "geteste tijd, pipelining, padafstemming, op maat gemaakte mobiele en volledig aangepaste ontwerpen. "

Alles over AirBitz met Paul Puey _[en-nl]_2018-05-30 13-48-17--199 dat een gebruiker naar eenDe nieuwe technologie is het resultaat van algoritmische ontdekkingen waarvan algemeen werd aangenomen dat ze niet mogelijk zijn, waardoor het chip-siliciumoppervlak kan worden verkleind en er minder stroom wordt verbruikt met minder poorten voor elke hashing-kern. Hierdoor wordt het aantal benodigde berekeningen voor mijnbouw korter, omdat de mijnbouwhardware informatie die in de loop van de jaren is verkregen kan hergebruiken of informatie kan delen met andere hashingkernen.

"Processorontwerpers ontvangen een baanbrekende vooruitgang ten opzichte van alles wat ze vandaag hebben bereikt", zegt technologiev uitvinder Hanke. "Voor uw Bitcoin-mijnen van de toekomst maakt AsicBoost het verschil tussen een winstgevende en een niet-winstgevende mijn."

De resultaten hebben het potentieel om te resulteren in een dramatische verbetering van de prestaties in een nulsom-industrie waar elke kleine winst telt.

Bitcoin-mijnen is altijd een concurrerende onderneming geweest waarbij alle kortstondige CPU-mijnbouwperioden snel plaats maakten voor GPU's, op de voet gevolgd door ASIC's. Beschouwd als een wapenwedloop, omdat elke hash-share winst de winst ten koste van de concurrentie verhoogt, de concurrentie intens is, met hardware continu verbeterd en oudere versies snel verouderd raken.

Een dramatische illustratie is te zien gedurende een periode van drie maanden tussen december 2015 en maart 2016, toen het probleem meer dan verdubbeld was van 75 petahash in 175 petahash, meer dan de helft van de uitbetaling voor mijnbouwapparatuur in gebruik in december 2015. De toename in moeilijkheidsgraad volgde een kostenstijging die in 2015 een dieptepunt bereikte van ongeveer $ 170 om momenteel $ 440 te verdragen.

De inzet kan hoog zijn. Aquifer diende in februari 2015 een faillissement in en claimde dalingen in verband met Bitcoin-mijnen tussen $ 1 miljoen en $ 10 miljoen. In precies hetzelfde jaar sloot BTC Guild, een van de oudste mijnzwembaden, zijn deuren. Mijnbedrijven zijn daarom voortdurend op zoek naar meer effectiviteit, wat resulteert in specialisatie.

Sommige mijnwerkers, bijvoorbeeld Genesis Mining, bieden klantgerichte oplossingen, bijvoorbeeld cloud-mining. Andere bedrijven, bijvoorbeeld F2Pool, beschikken niet over hardware, maar richten zich in plaats daarvan op het uitvoeren van een mijnbouwpool die wordt gebruikt door cloud-mijnaanbieders, innovatieve mijnbedrijven zoals HaoBTC of kleine mijnwerkers met een paar terahashes. Nog andere mijnwerkers, bijvoorbeeld BitFury en Antpool / Bitmain, ontwerpen hun eigen hardware en verkopen mijnapparatuur aan het grote publiek, naast het uitvoeren van een mijnbouwbad.

Het huidige niveau van winstgevendheid voor mijnbouwbedrijven, die rijen op rijen van mijnbouwapparatuur gebruiken, is bewolkt, met weinigen die bereid zijn concrete cijfers te presenteren. Jihan Wu, medeoprichter van Bitmain, een van de grootste mijnenpools en de thuisbasis van de onlangs aangekondigde Antminer S7, vertelde dat het niveau van winstgevendheid afhankelijk is van elektriciteitsprijzen in aanvulling op de kosten van mijnbouwplatformen, maar hij kon geen specifieke aantallen bieden.

Ondertussen heeft BitFury een nieuwe 16nm SHA256 ASIC opgezet om "de best mogelijke prestaties en efficiëntie te leveren" volgens zijn site. BitFury heeft onlangs een investering in BitPesa aangekondigd voor een niet nader genoemd bedrag, naast een nieuw project voor het bouwen van een "op blockchain gebaseerd eigendomsregister", waarbij eerder $ 100.000 werd gedoneerd in de ontwikkelingsfinanciering van het Digital Currency Initiative van MIT, volgens Alex Petrov van BitFury die Bitcoin Magazine vertelde dat het was BitFury's initiatief om het fonds te produceren dat Bitcoin-ontwikkelaars ondersteunt.

Met winsten uit de mijnbouw, bepaald door de kracht van het Bitcoin-ecosysteem, en naarmate de winst stijgt door efficiëntieverbeteringen, kunnen we meer investeringen en diversificatie verwachten. Ondertussen gaat de race voor mijnbouwefficiëntie, die 's werelds krachtigste supercomputer heeft samengesteld om het ecosysteem van Bitcoin van $ 7 miljard veilig te stellen, verder.