Aziatische Pacific BTC-leiders komen bijeen in Tokio

Asian-Pacific BTC-leiders komen samen in Tokio.

Op 22 maart kwamen deelnemers uit de twee grote Bitcoin-gemeenschappen in Azië en de Stille Oceaan samen op de Tokyo Bitcoin Meetup in de hoofdstad van Japan. BitKan, een favoriete handelsdienst en app gevestigd in China, was de organisator van het evenement, met lokale hulp van BCOBox, een in Japan gevestigde Bitcoin Exchange.

Bijna 100 mensen waren aanwezig, een ongewone poging temidden van de robuuste online beschaving van Tokio. Dit was waarschijnlijk het grootste Tokyo Bitcoin Meetup-evenement. Het bevatte de laatste tijd een volledige lijst met sprekers, zoals:

– Jihan Wu, CEO van Bitmain over het "Global Bitcoin Ecosystem."

Dit evenement, dat ook krachtige netwerkmogelijkheden en discussies onder de aanwezigen bevatte, komt omdat de internationale Bitcoin-community het veranderende landschap in China en Japan nauwlettend in de gaten houdt.BancaI MI Onderzoeker Blockchain zal niet werken als banken niet veranderen_[en-nl]_2018-05-30 13-48-36--041 betrouwbare versie

De organisatie, die een favoriete Bitcoin-app heeft, bezit het grootste aantal klanten op de Chinese markt. Het levert ook een OTC-handelshulp (over-the-counter), evenals prijsweergave, nieuws bekijken, mining-tracking, prijswaarschuwing en e-wallet-services. Het levert ook een echte tijdmining-monitoring-systeem, dat zorgt ervoor dat gebruikers de hele tijd bijgewerkt.

Het founding-team van BitKan bestaat uit ervaren voormalige werknemers van Huawei Technologies, een Chinees multinationaal apparaat voor media- en telecommunicatieapparatuur en -oplossingen. Het BitKan-team is toegewijd om de meest veiligste en meest professionele oplossingen voor zijn klanten te bieden.

Deze meetup was de allereerste verschijning van BitKan tijdens een Japans evenement. Volgens Sandy Liang, operationeel directeur van BitKan, heeft het bedrijf ervoor gekozen om het evenement te houden als onderdeel van een zich ontwikkelende internationale onderneming die Japan erkent als een belangrijke markt. Liang merkte op dat anderen in de Chinese Bitcoin-gemeenschap met belangstelling voor Japanse markten aanwezig waren, met als doel de samenwerking tussen Japanse en Chinese bedrijven te bevorderen.

"Ik denk dat het een kans is om een ​​beter begrip te krijgen tussen de Japanse en Chinese markten," besloot Liang. "We hopen dat het helpt bij de toekomstige evolutie van de Aziatisch-Pacifische regio."