bereiken coders met maandlange coderingklassen

Bitcoin Core Devs

Ontwikkelaars van Chaincode Labs Alex Morcos en Suhas Daftuar en Blockstream-programmeur Matt Corallo – drie vaste Bitcoin Core-bijdragers regelen vanaf 12 september een Bitcoin codeerklasse van een maand bij de Chaincode Labs-kantoren in New York. Tijdens deze "Bitcoin Hacker Residency" ze zullen ongeveer zes ontwikkelaars bijstaan ​​en begeleiden, met het doel hen in staat te stellen een bijdrage te leveren aan Bitcoin op een protocolniveau of aan geassocieerde banen zoals FIBER of zelfs het Lightning Network.

De groeigemeenschap van Bitcoin, en met name de component ervan die zich richt op protocolontwikkeling op laag niveau, bestaat uit een vrij kleine groep ontwikkelaars. De meesten werken op Bitcoin Core en combineerden de klus ruwweg tussen 2011 en 2013. Sindsdien zijn er niet veel nieuwkomers begonnen bij te dragen – met Morcos en Daftuar als enkele opmerkelijke uitzonderingen. Samen met Corallo geloven ze dat dit waarschijnlijk deels is omdat de leercurve om betekenisvol bij te dragen behoorlijk steil is geworden.

Met het oog op legde Corallo uit:

"Ik geloof dat er veel duidelijke gevoelens zijn dat we niet willen bijdragen aan Bitcoin Core en groei op protocolniveau, omdat 'niets in Bitcoin nieuw is.' Wanneer je als programmeur naar Bitcoin komt, zal je eerst precies hetzelfde suggereren 100 wijzigingen die iedereen heeft gedaan, en het voelt normaal niet goed om te horen dat je gedachten niet nuttig zijn, vooral wanneer je communiceert over tekst en je vindt niet dat mensen proberen te helpen. vind een stel mensen die je blijven vertellen dat je ongelijk hebt. "Bitcoin-transactiekosten zijn behoorlijk laag Op dit moment is het belangrijk waarom Bitcoin_[en-nl]_2018-05-30 13-49-39--046 omdat de speculatieve nieuwsgierigheid naar

De hacker-residentie is bedoeld voor gevestigde ontwikkelaars, bij voorkeur met ervaring in Bitcoin-gerelateerde taken, die nog niet op een protocolniveaucompetentie zitten. Corallo gelooft dat de codeerklas die deze maand duurt, deze ontwikkelaars in staat zou moeten stellen om de kloof te overbruggen en een betekenisvolle bijdrage te kunnen leveren aan Bitcoin Core of aanverwante banen, als ze dat willen.

"Er zijn een hoop Bitcoin-ontwikkelaars die nog nooit naar Bitcoin Core hebben geleid, of naar een lage routinematige groei – veel van hen omdat ze zich daartoe slecht uitgerust voelen – bijvoorbeeld omdat we het idee hebben om een ​​strenge beoordeling door te nemen zoals wij moet geluiden doen die echt afschrikwekkend zijn.We zijn op zoek naar die mensen om echt te leren hoe dat werkt, en komen terug om na te denken over de problemen waar Bitcoin Core-ontwikkelaars zich de hele dag op richten, 'zei Corallo.

De residentie van de hacker krijgt een praktische strategie, waarbij deelnemende ontwikkelaars grotendeels leren door te doen. Het doel is om ontwikkelaars in een ondersteunende omgeving te plaatsen waar ze kunnen bijdragen aan Bitcoin Core of andere Bitcoin-gerelateerde projecten, met mensen in de buurt om hen waar nodig te helpen. Verder zullen er een paar discussies zijn over de ontwerpcomponenten en -methoden van Bitcoin om na te denken over Bitcoin-protocoltechnologie.