Bitcoin durfkapitaalmarkten Heatingupas Vijf Bitcoin-startups

Corporate Venture Funds

De huidige financieringsrondes toonden ook een aanzienlijke toename van de bedrijfsinvesteerders, in plaats van alleen conventionele venture capitalists. Deze vijf financieringsaankondigingen volgen enkele maanden zonder enorme fondsenwervingen en kunnen betekenen dat de bitcoin-investeringsmarkt weer begint op te warmen.

Chain Inc., een blockchain computersoftwarebedrijf, heeft 30 miljoen dollar opgehaald bij investeerders en bedrijven in Wall Street, waaronder Visa Inc., Citi Ventures en NASDAQ Inc., om ontwikkelaars en financiële instellingen in staat te stellen blockchain-netwerken te ontwerpen, te implementeren en uit te financiële activa en slimme contracten overdragen.

 

Bijvoorbeeld, een investeerder en een strategische partner, NASDAQ zal de technologieën van Chain Inc. gebruiken om niet-beursgenoteerde bedrijven op haar particuliere markt te faciliteren, zonder de deelname van externe startups en ontwikkelaars.Bitcoin Fiscale Checklist _[en-nl]_2018-05-30 13-49-31--464 een financieel belang of

"Wij geloven in de kracht van blockchain-technologieën om de manier waarop monetaire activa worden overgedragen te transformeren, maar het moet gedaan worden met de ideale partners om ervoor te zorgen dat het van de grond komt", zei Adam Ludwin, CEO van Chain, in een interview met De Wall Street Journal.

De bank- en geldsystemen van nu zijn uiterst inefficiënt; het vereist dagen tot weken om de overdracht van activa of aandelen af ​​te wikkelen en te verwerken, wat ook de deelname van tussenpersonen en regelgevers in het proces vereist.

De blockchain daarentegen maakt onmiddellijke afhandeling van betalingen, activa en transacties mogelijk, waardoor een aanzienlijk deel van de prijs van valutahandelplatforms en -bedrijven wordt bezuinigd. Bovendien kan de integratie van de blockchain-technologie op de huidige handelsplatforms voor aandelen de tussenpersonen bevrijden, wat goed is voor een groot deel van de kosten van grote beurshandelplatformen zoals NASDAQ.

Bitcoin Remittance-app Abra verhoogt $ 12 miljoen.

Globale bitcoin remittance startup Abra heeft meer dan USD $ 12 miljoen in aSeries A financieringsronde bijgedragen door Arbor Ventures, RRE Ventures en First Round Capital, om het mobiele iOS-programma verder te ontwikkelen en ook om het bereik van zijn oplossingen uit te breiden naar zoveel landen mogelijk vóór de officiële lancering.

"[Abra] maakt optimaal gebruik van het potentieel van de technologieën door wrijving in financiële diensten te verminderen. Het gaat niet om bitcoin omwille van bitcoin – het gaat om de manier waarop de technologie problemen voor consumenten over de hele wereld kan oplossen, zelfs als ze niet eens begrijp wat de blockchain is, "informeerde RRE Ventures, general partner Jim Robinson, CoinDesk.

Abra, een remittance-app gelanceerd op het Launch Festival 2015, opgericht door voormalig Netscape-manager Bill Barhydt, is van plan zoveel mogelijk vertrouwde "tellers" of gebruikers te verzamelen om een ​​bitcoin-gebaseerde Western Union-soort service te creëren waarmee gebruikers snel Bitcoin kunnen verzenden, ergens in de wereld.

Tijdens zijn presentatie op het festival, verklaarde Barhydt: "Onze missie met Abra zou zijn om van elke smartphone een teller te maken die opnames verwerkt." Dit is niet zomaar een bitcoin-app. De portemonnee is een volwaardig digitaal activabeheerprogramma, en je hoeft het niet te weten. "

Hardware Bitcoin Wallet Manufacturer Case verhoogt nog eens $ 1 miljoen.

Hardware bitcoin portefeuilleproducent en programmeur Case heeft nog eens $ 1 miljoen toegevoegd aan hun seed-financieringsronde van Future / Perfect Ventures.

Gisteren heeft het Case-team hun deelname aangekondigd aan de bitcoin-startup Digital Asset Holdings van voormalig JPMorgan-directeur Blythe Pros en de ontwikkeling van crypto-beveiliging voor een interactieve marktplaats die de publieke opinie, nieuws en andere gegevens gebruikt om kansen te creëren voor wereldwijde evenementresultaten in veel verschillende categorieën, waaronder sport, financiën en politiek, bekend als Pivit.

"Bitcoin, samen met andere verspreide grootboektechnologie, vergemakkelijkt de overdracht van digitale financiële activa binnen een cryptografisch beveiligde, onveranderlijke omgeving. Case fungeert als een veilig registrerend apparaat dat deze procedure uitvoert zonder het risico te verhogen gevoelige gegevens te belasten," verklaarde Case CEO Melanie Shapiro in een blog artikel.

Coinalytics, een "real time intelligence agency" om blockchain-platforms te krijgen, heeft USD $ 1,1 miljoen verhoogd naar een seed-ronde onder leiding van een in Palo Alto gevestigde startup incubator The Hive. De startup is bedoeld om risicobeheerbeoordelingen en evaluatietechnologieën te bieden om bitcoin-startups, portefeuilleveranciers, betalingsgateways en Bitcoin-uitwisselingen te helpen risico-evaluaties uit te voeren met behulp van blockchainevaluatie.

In een interview met Coindesk legde Fabio Fabici, CEO van Coinalytics, uit dat zijn klanten bitcoin-transacties kunnen uitvoeren voordat ze worden geverifieerd door het bitcoin-mijnenetwerk, door zijn interne tools voor patroonherkenning en zijn blockchain-services.

"We onderzoeken de input van de handel, de regeling van eerdere transacties en trekken metadata over die inputs om een ​​idee te krijgen of de klant betrouwbaar is," informeerde Federici Coindesk.

 

Chronicled heeft een $ 1,4 miljoen converteerbare obligatielening aangekondigd, rechtstreeks van Colbeck, met Mandra Capital, Pantera Capital, Social Starts en Seattle Seahawks die terugkomen en deelnemen aan Marshawn Lynch. Het bedrijf bouwt een op blockchain gebaseerd platform om de geldigheid van consumptiegoederen, zoals merkkleding, te bevestigen.

"De leidende markt voor luxe goederen en verzamelobjecten wordt overspoeld met vervalsingen, resulterend in illiquiditeit en een angstaanjagende bedreiging van de klant", aldus Dan Morehead, CEO van Pantera Capital.

"De technologie van Chronicled heeft de potentie om de marktplaats efficiënt en veilig te produceren en gebruikers een betere ervaring te bieden. De herkomst van luxegoederen vertegenwoordigt een sector van meerdere miljarden dollars waar blockchaintechnologie ongekende waarde kan toevoegen. "