Bitcoin Exchange Berlijn BXBVOL

Bitcoin Exchange Berlijn BXBVOL

Bitcoin groeit drastisch in Duitsland en in het bijzonder in de hoofdstad Berlijn. Bitcoin Exchange Berlin organiseert hun volgende vergadering per week vanaf morgen zaterdag 24 augustus in de Platoon Kunsthalle Berlinto. Ze lanceren een marktplaats om verschillende goederen voor BTC te kopen en op de markt te brengen en ook BTC te kopen en verkopen. De belangrijkste bedoeling van BXB is om leden van de Bitcoin-gemeenschap en geïnteresseerden de kans te geven om offline Bitcoins persoonlijk te ontmoeten en te verhandelen. BXB biedt leden van de Bitcoin-community ook de mogelijkheid om ideeën te ontmoeten en samen te werken om niet alleen de Bitcoin-community uit te breiden, maar het geld ook naar een hoger niveau te tillen in Berlijn, Duitsland, Europa en de rest van de wereld.

Vooral op 24 augustus biedt BXB een marktplaats voor deelnemers om allerlei soorten merchandise voor Bitcoin te kopen. Bitcoin Exchange Berlijn BXBVOL_[en-nl]_2018-05-30 13-48-46--642 van ditLeveranciers zijn van harte welkom om deel te nemen en over de locatie. BXB-medewerkers en Bitcoiners zullen hen door het instellen van afdrukken en wallets voorzien van QR-codes voor hun koopwaar. Verkopers die geïnteresseerd zijn, kunnen de BXB-website bezoeken om zich vooraf aan te melden bij deze uitzonderlijke kans om niet alleen hun goederen te promoten, maar ook meer te weten te komen over Bitcoin en transacties in deze handige, voordelige valuta. In zeldzame gevallen hebben retailers de kans geboden om onmiddellijk een Bitcoin-tutorial te hebben en het nieuwe geld in actie te zetten door Bitcoin te accepteren voor hun merchandise.

Bits of Proof levert momenteel software voor de BXB Marketplace. Gedurende en aan het einde van de dag worden deelnemers aangemoedigd om op de conventionele manier Bitcoins met anderen uit te wisselen en nieuw gekochte Bitcoins uit te geven aan speciale merchandise van de vele aanwezige retailers. Zoals gebruikelijk zullen Bitcoin-specialisten aanwezig zijn om enkele vragen van aanwezigen te beantwoorden. Een van die voordelen is dat toegang tot BXB gratis is voor iedereen die geïnteresseerd is. Deelnemers worden aangemoedigd om vooraf een Bitcoin Wallet in te stellen om te genieten van de volledige ervaring van deze gelegenheid en bereid te zijn om BTC te kopen en vervolgens een aantal onderscheidende producten van winkeliers in aanwezigheid aan te schaffen. Bitcoin Exchange Berlin brengt het allerbeste van dit Bitcoin-geld naar voren: peer-to-peer interactie en uitwisseling.