Bitcoin Exchange Celery Partners met Vogogo Inc

2013 Vogogo York-gebaseerd

De in New York gevestigde bitcoinhandel Celery heeft de goederen van het Vogogo-risicobeheer en het bank / betalingsbevestigingsplatform geïntegreerd om Canadese ingezetenen in staat te stellen uit te wisselen met bitcoin– en fiat-valuta's. Celery werd opgericht in 2013 en werd gefinancierd door Draper Associates en BoostVC.

Celery ondersteunt meer dan 10.000 gebruikers uit de VS en heeft meer dan $ 2 miljoen aan volume verwerkt sinds de lancering in het oude 2015.Vanwege het succes in de VS heeft het bedrijf ervoor gekozen om zijn services in Canada te lanceren, samen met de integratie van Vogogo's API voor bevestiging van de bank en de risicomanagementtechnologie.

Bitcoin Exchange Berlijn BXBVOL_[en-nl]_2018-05-30 13-48-46--642 peer-to-peer

"Deze lancering markeert de eerste uitbreiding van Celery tot na de VS Vogogo's uniforme betalingen, bedreiging en bankbevestiging API heeft de Canadese integratie van Celery in staat gesteld om eenvoudig en uitzonderlijk snel te worden Snowbirds, Canadese professionals en bedrijven die grensoverschrijdende betalingen doen in de VS en Canada hebben een nieuw en zeer toegankelijk bitcoin-gebaseerd alternatief ", zegt Celery-oprichter Divya Thakur.

In de afgelopen paar maanden hebben grote bitcoin-startups en uitwisselingen, waaronder BitPay, ChangeTip, Genesis Global Trading en Zinger, de technologie en API's van Vogogo geïntegreerd om zichzelf te beschermen tegen witwaspraktijken met geavanceerde technologie voor besluitvorming.

"Vogogo gaat zichzelf plaatsen als een centrale partner voor de grootste en meest invloedrijke bedrijven in de cryptografie, maar ook voor nieuwe, slimme en dynamische organisaties zoals Celery die snel stijgen en een aanzienlijke groei doormaken." We zijn buitengewoon enthousiast om met elk van de bedrijven te werken deze groepen en ook helpen om het wereldwijde crypto-ecosysteem te consolideren, "zei Vogogo CEO Geoff Gordon.