Bitcoin Exchange Globitex verleent Europese licentie voor elektronisch geld

Bitcoin Exchange

De verwerving van deze EMI-licentie zal Globitex in staat stellen om rechtstreeks via de centrale bank van Litouwen te integreren met het eurobetalingssysteem met Europese betaalsystemen (SEPA). Hierdoor kan NexPay euroverplichtingen direct, zonder de medewerking van commerciële banken, opschonen en IBAN-rekeningen uitgeven aan Globitex-klanten terwijl banken hun klanten accounts verstrekken, wat een belangrijke stap voorwaarts kan zijn met betrekking tot toegankelijkheid.

Volgens het bedrijf opent deze ontwikkeling van de regelgeving de weg voor zijn bitcoin-uitwisseling van institutionele rang om wereldwijd tegemoet te komen aan EUR-fiat-betalingen en een nieuwe graad van geldigheid voor de cryptocurrency-sector in het algemeen. Bovendien vormt het een substantiële stap in de wijdverspreide adoptie van Bitcoin als een rekeneenheid die aanvaardbaar is voor wereldwijde handel, zonder geografische, politieke of monetaire beperkingen.

Uiteindelijk wil Globitex fabrikanten toelaten om beursgenoteerde producten voor bitcoin en handelsbedrijven en speculanten te kopen om hun risico's in bitcoin te vermarkten met derivatenhandel.

Bitcoin Exchange Globitex verleent Europese licentie voor elektronisch geld_[en-nl]_2018-05-30 13-48-50--267 is voor de ethiek van

"Globitex wil nieuwe cryptocurrency-handelsnormen vaststellen, niet alleen technologisch, of vanuit een productgerelateerd productaanbod, maar vooral in de wettige betaling van Globitex, die een veilige overgang naar het digitale tijdperk garandeert", zegt Liza Aizupiete, Managing Director van Globitex, die recent heeft deelgenomen aan een paneldiscussie over de toekomst van blockchain-technologie en cryptocurrencies bij e-com21 in Riga, Letland.

Hoewel Bitcoin enorme voordelen biedt voor wereldwijde afwikkeling vanwege de snelheid en de lage kosten in vergelijking met de oude geldtransferdiensten, kunnen de liquiditeit en diepgang van het orderboek nog geen enorme transacties ondersteunen; daarom kan bitcoin nog niet dienen als geld voor wereldwijde handel in schikkingen op de financiële markten wereldwijd.

Globitex wil deze uitdaging aangaan door de handel in bitcoins drastisch te verhogen en het gebruik van bitcoin in het hele spectrum van geld– en grondstoffenmarkten te vergemakkelijken, en zo financiële instrumenten en grondstoffen zoals ruwe olie, goud en koffie rechtstreeks in bitcoin te kunnen laten geprijsd zijn.

"Ik kijk uit naar deze evolutie van digitale handelsplatforms voor geld die zorgen voor termijncontracten met behulp van een fysiek verzendingselement", vertelde Matonis aan . "Een sterke verbinding met de spotmarkten, zoals contractbeperkingen en fysieke verzending die verband houdt met bevoorradende goederen, zal als marktstandaard voor kostenethiek dienen."

Matonis schetste enkele risico's verbonden aan cash-settled bitcoin futures-contracten. Hij merkte op dat de kostenindicator te gemakkelijk gamed is en dat er bijvoorbeeld geen fysiek product (private sleutels) is voor de ethiek van shortposities, onderhoudsmarges kunnen mogelijk tot 100 procent benaderen, dus er is geen echt hefboomeffect door volatiliteit, en er is een kans op limit-up, limit-down insolventie voor specifieke kleinere leden.

IBitcoin Exchange Globitex verleent Europese licentie voor elektronisch geld_[en-nl]_2018-05-30 13-48-50--267 en grondstoffen zoals ruwen overeenstemming met Matonis is het in contanten afgewikkelde bitcoin-futures-contract een voorloper van een beurs die een geschikt termijncontract voor fysieke afwikkeling biedt, zoals Globitex. Eigenlijk zullen gedecentraliseerde crypto en fysieke settlements Bitcoin-markten sterker zijn, verklaarde Matonis aan Bitcoin Magazine, omdat opslag, open-contractbeperkingen en onderhoud-margeberekeningen zich allemaal verschillend gedragen onder een digitale activaklasse met fysieke afwikkeling.

Globitex houdt een marktverkoop, uit te geven aan de Ethereum blockchain, vanwege zijn GBX-nutsmarkt om de schaal van zijn bestaande uitwisselingsinfrastructuur te financieren tot een commodity spot en derivatenbeurs voor bitcoin.

Een korte video-uitleg geeft een overzicht van de toekomst waarin Bitcoin uw voorkeursruilmiddel is om alles te krijgen en het mogelijk maakt om wereldwijd goedkope transacties af te wikkelen; kostbare edelmetalen en metalen ruilen; en het lanceren van nieuwe handelsopties voor boeren, productiebedrijven, metaal mijnwerkers, olieraffinaderijen en nog veel meer.