Bitcoin Exchange Wallets

De voordelen van Bitcoin Exchange

In een beheerde online pocket wordt alles beheerd door de provider van de pocket. U hebt een account bij de provider met een gebruikersnaam en wachtwoord, zoals een e-mailaccount of een internetforumaccount, en u kunt zich aanmelden bij uw account en bitcoins verzenden en ontvangen vanaf elke computer met internettoegang. Gewoonlijk onderhouden deze providers geen afzonderlijke portefeuilles voor afzonderlijke gebruikers achter de schermen; ze lijken meer op banken zoals al het geld bij elkaar is verzameld en ze houden eenvoudig bij hoeveel er aan wie toebehoort. De meest opvallende portefeuilles zijn in werkelijkheid Bitcoin Exchange-accounts, bijvoorbeeld individuen met MtGox en CryptoXchange.

Voordelen van het houden van uw bitcoins bij een uitwisseling zijn:

Bitcoin Exchange Berlijn BXBVOL_[en-nl]_2018-05-30 13-48-46--642 te breiden, maar het geldGeen software-installatie vereist U hebt vanaf elke pc toegang tot uw bitcoins Geen zorgen te maken over het per ongeluk verwijderen van uw zak of het verliezen van een computer of harde schijf. Bitcoin-uitwisselingsportefeuilles bieden u de mogelijkheid bitcoins in te wisselen voor andere valuta's zoals Amerikaanse dollars en andere geld ook. Dit geeft u de keuze om gemakkelijk toegang te hebben tot bitcoins wanneer u maar wilt zonder het risico dat u waarde verliest als gevolg van volatiele wisselkoersen. De MtGox-portemonnee heeft met name een "groen adres" -functie, waarmee je je bitcoins uit een speciaal adres kunt sturen dat algemeen bekend en vertrouwd is, en waarvan sommige bedrijven bitcoins accepteren zonder bevestigingen (dat wil zeggen in een paar seconden in plaats van dan maximaal een uur). Je krijgt wat privacy van het publiek omdat de bitcoins die je opneemt waarschijnlijk niet verbonden zijn met degene die je aanbrengt, dus iemand die transacties op het internet verhandelt, kan je misschien niet zo gemakkelijk volgen.

Nadelen zijn:

De meeste providers staan ​​toe (sommige vereisen) dat je een e-mailadres hebt voor een back-up om je wachtwoord opnieuw in te stellen, maar vertrouwen op je e-mailadres voor wat het ook is, een riskante strategie omdat de mogelijke verliezen van het e-mailaccount dat wordt gehackt, catastrofaal worden. Je moet de provider vertrouwen om je portemonnee niet te verliezen in een ineenstorting of hack, of zelfs om zelf kwaadwillend te zijn. MyBitcoin, die in augustus de helft van de bitcoins van zijn klanten in een instorting liet vallen (overigens beginnen de munten pas nu geïnvesteerd te worden, wat aangeeft dat de reductie een diefstal was), dient als een waarschuwend verhaal. U elimineert wat geld van de provider, omdat de provider al uw transacties kan zien. Met uitzondering van deze BTCinch-zak samen met de MtGox mobiele portemonnee (en in mindere mate de MtGox-browserzak), zijn deze portefeuilles niet in de eerste plaats bedoeld voor dagelijks gebruik als portemonnee, dus zijn ze wellicht onpraktisch in gebruik.

De belangrijkste beschikbare opties zijn MtGox, CryptoXChange, Cavirtex en Intersango, naast de BTCinch-portemonnee, die meer als een pocket kan worden ontworpen, maar Bitcoin-ruilfuncties biedt via andere uitwisselingen. Voor geroote en Android-iPhones (via Cydia) biedt MtGox de MtGox Live Bitcoin-toepassing.