Bitcoin Foundation Leadership to ontmoet met regulators in Washington

Tegenwoordig worden vertegenwoordigers van de Bitcoin Foundation

Tegenwoordig worden vertegenwoordigers van de Bitcoin Foundation geadviseerd om leden van ten minste zeven uitvoerende bureaus in Washington te ontmoeten. Toezichthouders proberen te begrijpen waar te beginnen met een elektronische valuta die niet wordt ondersteund door een centrale overheid zoals conventionele fiat-valuta's. De belangrijkste aandachtspunten van toezichthouders zouden zijn om ervoor te zorgen dat Bitcoin en andere elektronische, gedecentraliseerde valuta niet worden gebruikt voor illegale activiteiten zoals drugsaankopen of het witwassen van geld. Patrick Murck verwacht samen met andere vertegenwoordigers van de Bitcoin Foundation zorgen van regelgevers te verminderen en vragen te beantwoorden om de mogelijkheid te hebben verder te gaan in een veilige regelgevingsomgeving.

TheWall Street Journal benadrukte de wens van de Bitcoin Foundation en enkele Bitcoin-organisaties om te voldoen aan specifieke wetten. De Bitcoin Foundation en veel leden van de Bitcoin-gemeenschap geven de voorkeur aan transparantie als er regels worden opgesteld. Aangezien Bitcoin een groeiende cryptocurrency is, heeft de Bitcoin-gemeenschap behoefte aan een goed begrip van enkele huidige voorschriften en strategieën voor regelgeving.

Bitcoin Foundation Leadership to ontmoet met regulators in Washington_[en-nl]_2018-05-30 13-48-58--979 voorkeur aan

 

Het belangrijkste doel van de Washington DC-bijeenkomsten van vandaag is om vertegenwoordigers van de Bitcoin Foundation te krijgen om te benadrukken hoe toepasselijk en nuttig voor bedrijven en individuen over de hele wereld Bitcoin is geworden. Toch zullen de vertegenwoordigers van de Bitcoin Foundation ook benadrukken dat de VS niet volledig van Bitcoin zullen profiteren als regelgevers hardhandig optreden met buitensporige regelgeving. Bitcoin-startups zullen niet de mogelijkheid hebben om te floreren en te overleven in de Verenigde Staten als er regels worden opgestapeld zonder na te denken over het effect op Bitcoin-groei en -ontwikkeling en ook de verdiensten van Bitcoin.

Samen met de Bitcoin-economie van meer dan 1,4 miljard hebben Amerikaanse toezichthouders de mogelijkheid om meer te weten te komen over Bitcoin voordat ze aandringen op beperkende regelgeving om de Bitcoin-gemeenschap te laten floreren en ook de VS in staat te stellen effectief te profiteren van de toegenomen groei van Bitcoin. Bitcoin in de Verenigde Staten en over de hele wereld. Terwijl de Bitcoin-gemeenschap als geheel de voorkeur zou geven aan beperkte interactie met de overheid, is de kans ontstaan ​​om kennis te maken met de deugden van Bitcoin. Men kan alleen maar hopen dat regelgevers na de vergaderingen van vandaag een beter begrip van het geld zullen krijgen en traag zullen zijn om te handelen en lastige voorschriften uit te voeren.