Bitcoin gebruikt voor het betalen van nutsbedrijven en creditcardbetalingen op de Filippijnen

De toekomst van Bitcoin

In het afgelopen jaar zijn bitcoin-startups in de Filippijnen en Australië begonnen zich te richten op dagelijkse uitgaven en remittances; niches die dringend behoefte hebben aan onmiddellijke, veilige en kosteneffectieve betaalmethoden.Startups, waaronder Living Room of Satoshi en op Manila gebaseerde Rebit.ph, in Australië, ook bekend als het moederbedrijf van Bills Ninja, proberen de internationale bevolking op te leiden om bitcoin te gebruiken in dagelijkse uitgaven, zoals het betalen van energierekeningen en het voldoen van bankverplichtingen.

Rekeningen betalen met gemak.

Voor dit seizoen heeft Rebit.ph het bitcoin-facturen betalingsplatform Bills Ninja aangekocht om gebruikers in staat te stellen om huur, collegegeld en elektriciteits- en creditcardfacturen in het buitenland te betalen.

"Met Bitcoin hebben we het gemakkelijker gemaakt voor Rebit-gebruikers om gerichte overmakingen te verzenden." Door onze gebruikers met deze service in staat te stellen, hebben we het handiger gemaakt door die tweede maat voor deze te elimineren, "vertelde Rebit.ph CEO John Bailon aan Bitcoin Tijdschrift.

 

Bitcoin gebruikt voor het betalen van nutsbedrijven en creditcardbetalingen op de Filippijnen_[en-nl]_2018-05-30 13-49-45--660 betalen via een van

Een functionaris met Satoshi Citadel, het moederbedrijf en de investeerder van Rebit.ph, adviseerde dat de afzetmarkten van de Filippijnen naar Canada, 'Hong Kong en Singapore enorm zijn en dat er duizenden en duizenden Filippijnse werknemers in dienst zijn. deze landen om hun eigen gezin in hun thuisland te ondersteunen.

Heel vaak betalen deze expat-werknemers rechtstreeks rekeningen van nutsbedrijven zoals elektriciteit en water en creditcardfacturen uit deze landen, in dienst van het Rebit.ph-platform of het Coins.ph-platform, dat momenteel tot de top 300 van de meest bekende websites in de wereld behoort de Filipijnen.

Coins.ph, een rivaal van Rebit.ph heeft een enorme overwinning gezien door zijn samenwerkingsverbanden met lokale banken, geldwisselbakken en financiële instellingen. Het platform stelt consumenten in staat om rekeningen voor nutsvoorzieningen te dekken en bitcoin uit te betalen via een van de ondersteunde sockets, waaronder tienduizenden geldautomaten van de nationale beveiligingsbank en overmakingsbussen van Lhuiller en Palawan Pawn Shop.Bailon heeft echter geadviseerd dat het stadium verschilt van services zoals Coins.ph, vanwege de over-the-counter-transacties voor overmakingen en facturenbetalingen.

"Met Coins.ph kunnen mensen geld laden en opnemen vanuit hun portemonnee voor mobiel geld, terwijl Rebit dichter bij de huidige gebruikerservaring van elektronische over-the-counter transacties voor geldovermakingen en facturenbetalingen ligt", legt Bailon uit.

Momenteel betalen veel lokale bewoners en werknemers facturen bij lokale instellingen en instellingen. Aan de andere kant zegt het Rebit.ph-team dat de lokale bewoners de voordelen van bitcoin– en bitcoin-facturen betaalmethoden beginnen te herkennen.

"Er moet een paradigma veranderen in consumentengedrag als het gaat om betalingen van elektronische facturen. De meeste Filippino's betalen hun facturen nog steeds persoonlijk in bedrijven, hoewel ze echt toegang hebben tot handiger procedures. aantal mensen begint het gemak van elektronische facturenbetalingen te begrijpen, rebit is hier om hen toe te laten het te doen binnen de blockchain, "zei Bailon.

Bitcoin gebruikt voor het betalen van nutsbedrijven en creditcardbetalingen op de Filippijnen_[en-nl]_2018-05-30 13-49-45--660 het gemak van

Living Room of Satoshi, het in Australië gevestigde facturen betalingsplatform, stelt iedereen in staat om elke Australische factuur die bitcoin gebruikt te dekken. Het platform bood Bitcoin-facturen aan in de meeste sectoren, waaronder winkelen, entertainment, bankieren, internet, elektriciteit / gas, lease, belastingen, water en verzekeringen.

Het platform werd verwelkomd en gebruikt door ingezetenen van Australië in het hele land.

"We hebben momenteel een fantastische service beschikbaar hier bekend als Living Room of Satoshi, waarmee we bankbetalingen en elektronische overschrijvingen naar bijna alle bankrekeningen in Australië met bitcoins kunnen uitvoeren. We hebben deze service al gebruikt op een aantal evenementen met de de grootste aankopen tot dusverre waren voor kippenvoer en voor mobiele elektrische afrasteringen. "

Veel bitcoin-enthousiastelingen en startups in de Filippijnen en Australië zijn van mening dat de sleutel tot mainstreamprestaties voor bitcoin is om de bevolking te informeren over de voordelen ervan en mensen uit te nodigen om bitcoin te gebruiken voor dagelijkse uitgaven.