Bitcoin geeft deze week terug tijdens Decentral Talk Live

Gallippi Decentral

Een veel voorkomend motief bij bitcoiners is de drang om van de wereld een betere locatie te maken. Deze week concentreert Decentral Chat Live zich op een aantal organisaties die juist dat proberen te doen.

Connie Gallippi is de oprichter en uitvoerend directeur van deze BitGive Foundation en ook een van de oprichters van de Women's Crypto Association. Connie beschrijft deze week op DTL een aantal van de talloze banen waar de BitGive Foundation zich mee bezighoudt, vooral in Afrika. Ze bespreekt de rol die ze speelde bij het verkrijgen van ChangeTip om de liefdadigheidsdonatie-optie aan hun diensten te geven.

Connie gaat vervolgens in op de kwestie van inclusie en hoe de Women's Crypto AssociationBitcoin geeft deze week terug tijdens Decentral Talk Live _[en-nl]_2018-05-30 13-49-06--004 Anne Connelly, directeur marketing en ervoor zorgt dat de gezichtspunten van meisjes goed worden weergegeven in de crypto-ruimte.

Een ander meisje dat een punt maakt van het integreren van bitcoin in liefdadigheidsinstellingen is Anne Connelly, directeur marketing en financiën bij Dignitas International; en voormalig fondsenwervingsdirecteur bij Mdecins Sans Frontires / Doctors Without Borders Ireland. Via haar baan bij Dignitas International heeft ze bijgedragen aan het werven van fondsen voor de HIV / AIDS-kliniek Tisungane in Malawi. Anne bespreekt ook de belangrijke functie van bitcoin in Somalië, een land met een enorme overboekingsmarkt.

Andere gasten deze week zijn Flavien Charlon, oprichter en CEO van Co Prprism, die kijkers kennis laat maken met de wereld van gekleurde munten; Radislav Albreicht van BitBond, een peer-to-peer kredietverleningsplatform dat kredietnemers toegang geeft tot betaalbare financiering zonder een bank nodig te hebben, terwijl crediteuren hogere rentetarieven verdienen op hun spaargeld; en tot slot, de consequent leuke Tatiana Moroz, bitcoin evangelist, singer / songwriter en schrijver.