Bitcoin Het verschil in Attitudeis Education

Bitcoin: The Gap in Attitude is Education.

Dit is een gastartikel van Naomi Brockwell.De media neigen zich te concentreren op doom-and-gloom verhalen, omdat sensationalistische koppen een groter publiek aantrekken. Maar wanneer journalisten zo ver gaan om feiten verkeerd weer te geven en het publiek op de een of andere manier te beïnvloeden, kunnen deze verhalen gevaarlijk zijn. Dit geldt met name als we het hebben over een nieuwe technologie die het potentieel heeft om levens ten goede te veranderen.

 

Bitcoin geeft deze week terug tijdens Decentral Talk Live _[en-nl]_2018-05-30 13-49-06--004 dat de gezichtspunten vanIn de media wordt nu vaak over Bitcoin gesproken, maar vaak wordt de waarheid verkeerd voorgesteld. Dekking heeft de neiging zich te concentreren op de nadelen. De berichtgeving noemt zelden het deel van de positieve, ondernemende Bitcoin-gemeenschap bij het lanceren van een technologische revolutie die de voorhoede is van het radicaal verbeteren van levens. Durfkapitalisten gieten middelen in deze technologie die volgens hen de energie van goud combineert met het gemak van het net. Bitcoin-forums bruisen van opwinding over een op handen zijnde fiscale revolutie.

Dus waarom zijn sommige mensen zo positief en anderen zo negatief?

Kritiek op Bitcoin komt overweldigend in de ongeïnformeerde, terwijl ondersteuning vaak technisch competent is. "Bereikte durfkapitalist en ondernemer Marc Andreessen heeft geschreven dat de mogelijkheid van bitcoin nu analoog is aan privécomputers in 1975 en het internet in 1993. Tegenwoordig is het de preoccupatie van alle" nerds. "het kan de levensduur van iedereen veranderen.

Andreessen heeft meer gedaan dan alleen praten over de drang van Bitcoin; hij heeft iets minder dan $ 50 miljoen uitgegeven aan Bitcoin-gerelateerde startups.

Het verschil in houding is onderwijs.Bitcoin begint over te gaan van zijn explosieve begin en theoretisch mogelijk naar een mainstream fenomeen, met reële gevolgen voor de leek net over de horizon.

Critici noemen het stuk van Bitcoin vaak in witwassen en corruptie, belichaamd door de beruchte online marktplaats Silk Road. Wat minder goed onderzocht is, is dat Bitcoin het publiek ook goed kan dienen. Venture Capitalist Tim Draper heeft onlangs 19 miljoen dollar aan Bitcoins gekocht van Silk Road gekocht en is van plan deze te gebruiken om liquiditeit te bieden in landen in de Derde Wereld als een middel om ongebreidelde inflatie en bedorven overheidsdekking te bestrijden.

Er zijn 2,5 miljard mensen zonder bankrekening in de wereld, en door hen nu toegang te geven tot een mobiele telefoon hebben we mogelijk 2,5 miljard mensen aan de wereldeconomie toegevoegd. Bovendien kunt u met bitcoin microtransacties rechtstreeks naar mensen overal ter wereld sturen, zonder verlammende bedragen van tussenpersonen of angst voor overheidsafpersing.Bitcoin geeft deze week terug tijdens Decentral Talk Live _[en-nl]_2018-05-30 13-49-06--004 Anne bespreekt ook de

Bovendien kun je in feite alles wat je kunt kopen om Amerikaanse dollars te krijgen, nu ook kopen met bitcoin. Blijkbaar wordt er elke week een nieuwe merknaamhandelaar toegevoegd aan de lijst van verkopers die bitcoin accepteren, die nu bijvoorbeeld overstock, Expedia en OkCupid bevat.

Ondanks alle goedkeuringen en opwindende ontwikkelingen, laat een recente Reason-Rupe-enquête zien dat slechts 8% van de mensen zegt dat ze Bitcoin daadwerkelijk begrijpen, terwijl 56% het wil verbieden.

Als reactie op deze angstwekkende en gebrek aan geloofwaardige informatie over Bitcoin, begon ik mijn "Bitcoin Girl" -project als een toegankelijke en leuke manier om films te presenteren die het individuele effect van deze technologie aantonen. Bitcoin Girl maakt deel uit van een groter initiatief van het non-profit Moving Picture Institute. Het is het Bitcoin-project genoemd en gebruikt entertainment om te benadrukken hoe crypotcurrencies zoals Bitcoin de potentie hebben om verbazingwekkende positieve economische en sociale veranderingen te creëren.

Als we willen voorkomen dat ongecontroleerde wetgeving Bitcoin in de kinderschoenen zet, zullen we de mensen die mensen beter begrijpen, moeten opleiden dan alleen computers.