Bitcoin-hoorzitting voor kleine bedrijven

Eigenaren van kleine bedrijven

Afgelopen woensdag hield de Commissie kleine bedrijven een hoorzitting gericht op het onderzoeken van Bitcoin, de voordelen en gevaren voor kleine bedrijven. De hoorzitting werd bijgewoond door financiële, wetgevende activiteiten, economie en toonaangevende Bitcoin-professionals. "Bitcoin: Beoordeling van de voordelen en risico's voor kleine bedrijven" was een van de eerste hoorzittingen die volledig gericht was op de manier waarop Bitcoin van invloed kan zijn op kleine bedrijven.

Degenen die op de hoorzitting verschenen om een ​​getuigenis af te leggen, waren Jerry Brito, Senior Researcher bij het Mercatus Center; Adam White, directeur bedrijfsontwikkeling en verkoop bij Coinbase; Mark Williams, Master Lecturer in Finance aan de Boston School of Management; en L. Michael Couvillion, Ph.D., Associate Professor of Economics aan de Plymouth State University.

De assembly op Capital Hill gaf inzicht in de ins en outs van Bitcoin voor kleine ondernemingen. Voorzitter Sam Graves begon de discussie door het gebruik van de assembly te beschrijven: "We hebben een gerenommeerd panel van experts uitgenodigd, die zullen uitleggen wat Bitcoin is, hoe het werkt, waarom het een fantastische fit kan zijn voor kleine bedrijven en wat zijn de gevaren verbonden aan Bitcoin. "Tijdens de hoorzitting verwachtte de commissie informatie te geven om bescheiden bedrijven een beter aanzien en begrip te geven met betrekking tot de adoptie van Bitcoin en wanneer dit een manier zou kunnen zijn om klanten te stimuleren.

Ook werden de inherente voordelen van Bitcoin in de handel besproken, waarbij retailers een manier kregen om betalingen te verwerken op een manier die fraude elimineert, verwerkingskosten en vergunningen voor marktuitbreiding heeft verminderd. Adam White van Coinbase zei in zijn getuigenis,

Bitcoin-hoorzitting voor kleine bedrijven _[en-nl]_2018-05-30 13-49-08--745 van Bitcoin in de handel

"Bitcoin stelt mensen in staat om betalingen naar retailers te pushen zonder persoonlijk identificeerbare informatie te hoeven delen die kan worden onderschept door criminelen en voor frauduleuze doeleinden kan worden gebruikt." Door deze push-prestaties krijgt Bitcoin een uitzonderlijke functie die het risico van fraude elimineert, iets dat detailhandelaren, kaartverwerkers, en banken spenderen elk jaar miljarden dollars aan bestrijding. '

Wit concentreerde zich duidelijk op de positieve eigenschappen van Bitcoin, maar andere onderwerpen die werden besproken hadden te maken met kostenvolatiliteit, belastinggevolgen en risico's van ongeoorloofde bezigheden. Al met al gaf de hoorzitting een positief inzicht in het gebruik van cryptocurrencies als betaalmethode, terwijl het ook uitgebreide informatie en ervaringen uit de eerste hand bood. In plaats van snelle beslissingen en beslissingen te nemen, heeft de commissie een fantastisch voorbeeld gegeven van hoe om te gaan met nieuwe en ontwrichtende technologieën zoals Bitcoin. De hoorzitting bood duidelijke voordelen en uitdagingen voor kleine bedrijven die ervoor kiezen Bitcoin als betaling voor goederen en diensten te nemen.

Voordelen Lagere verwerkingskosten en wereldwijde betaling – Het hele panel sprak over deze verlaging van vergoedingen die Bitcoin mogelijk maakt. Bovendien stelt Bitcoin gebruikers ook in staat kostbare wisselkoersen te omzeilen, wat betekent dat bedrijven wereldwijd transacties kunnen verrichten zonder de winstmarges te beïnvloeden. "Als u een bedrijf met een kleine marge bent, kan dat verschil erop wijzen dat uw winst wordt verdubbeld," zei Jerry Brito.

Eliminatie van fraude – Bitcoin kan bescheiden ondernemingen beschermen tegen terugboekingen en transacties terugdraaien van derden, omdat er geen centrale tussenpersoon is. De fraudekosten van creditcardtransacties kunnen schadelijk zijn voor het potentieel van een bedrijf door uit de creditcardnetwerken te worden getrapt. Bitcoin vereist een akkoord van beide partijen om een ​​transactie te voltooien.

Nieuwe marktuitbreiding – Omdat Bitcoin een nieuwe technologie is uit het betalingsgebied, springen veel organisaties aan boord, wat hun bedrijf onderscheidt van de wedstrijd. De cryptocurrency kan ook bijdragen aan het genereren van inkomsten. Bijvoorbeeld, in twee maanden tijd, omdat het besluit om Bitcoin te nemen, meldde Overstock.com $ 1 miljoen aan Bitcoin-transacties.

Uitdagingen Volatiliteit – Prijsvolatiliteit is een van de grootste uitdagingen voor de groeiende cryptocurrency. Hoe schommelt zo'n financieel levensvatbare prijs zo intens? De verwachting is dat Bitcoin meteen perfect zou moeten zijn. Het feit is dat er meer werk moet worden verzet, zoals bij elke nieuwe technologie die op grote schaal wordt toegepast. Bedrijven hoeven zich echter geen zorgen te maken omdat er veel bedrijven in de Bitcoin-community zijn die retailers toestaan ​​Bitcoin in hun eigen valuta terug te betalen.

Veiligheid – Met betrekking tot veiligheid omvatte de hoorzitting discussies over, zoals Mark Williams aangeeft, de "virtuele bankoverval" van Mt. Gox en vele anderen als kwetsbaarheden van zowel Bitcoin. De commissie onderzocht ook de gevaren van zakendiefstal, zelfs toen Brito het gebrek aan een tussenpersoon ontdekte om gestolen Bitcoins te vervangen.

Tijdens de hoorzitting werd ook gesproken over de belastinggevolgen rondom de IRS-verklaring om Bitcoin te behandelen als land naast illegale activiteiten en hoe dit verband houdt met de cryptocurrency.

Wat doet de hoorzitting met de toekomst van Bitcoin in kleine ondernemingen?

Bitcoin-hoorzitting voor kleine bedrijven _[en-nl]_2018-05-30 13-49-08--745 het potentieel van eenOndernemers en bedrijfsleiders zullen waarschijnlijk nader bekijken hoe virtuele valuta zoals Bitcoin hun activiteiten ten goede kan komen.

Volgens L. Michael Couvillion is "Bitcoin een veel goedkoper betalingsverwerkingssysteem in vergelijking met credit / debit-kaarten, wat resulteert in kasstromen die liggen tussen 7,5 procent (voor micro-inkomsten) en 1,6% (voor grote inkomsten) hoger. de klant kiest ervoor Bitcoin te gebruiken in plaats van een creditcard. "

Het idee dat Bitcoin niet alleen geld kan besparen op verwerkingskosten, terugvorderingen en fraude kan elimineren en wereldwijde transacties mogelijk maakt, is logisch voor veel ondernemers die Bitcoin accepteren. Voor degenen die nog niet de eerste stap hebben gezet, gelukkig is er voldoende informatie beschikbaar over het onderwerp, naast een hele community die beschikbaar is om onderweg te helpen. Bitcoin heeft de mogelijkheid om de kleine bedrijfseconomie te veranderen door besparingen op handels- en fraudekosten te stimuleren en bedrijven in staat te stellen transacties te doen met een zich uitbreidende internationale marktplaats.