Bitcoin-interesse groeit in India van grensoverschrijdende betalingen

Bitcoin-interesse groeit in India van grensoverschrijdende betalingen en bedrijfsondersteuning.

Technische giganten, waaronder Microsoft en IBM, ondersteunen Bitcoin-startups, -conventies, -versnellers en -ontwikkelaars in India. De inspanningen van deze bedrijven beginnen hun vruchten af ​​te werpen, aangezien India een geleidelijke toename heeft gezien in het aantal ontwikkelaars en freelancers in het Bitcoin-ecosysteem.

"Er is veel aandacht van mensen in India die opeens bitcoins krijgen van bedrijven in de Verenigde Staten, en dan proberen ze te begrijpen wat bitcoin is," vertelde de Indiase Bitcoin-opstart Blockonomics oprichter Shiva Sitamraju aan .

"Van openbare bronnen die transparante gegevens weergeven, zoals LocalBitcoins en Coinsecure, vinden we maandelijks ongeveer $ 4 miljoen – $ 5 miljoen USD in bitcoin in India. Daarnaast bezoeken de fora ook verschillende 100 BTC die worden verhandeld," India's prominente Coinsecure maker Benson Samuel uitgelegd.

Bitcoin-interesse groeit in India van grensoverschrijdende betalingen_[en-nl]_2018-05-30 13-49-13--762 berichtgeving in de pers

Belemmeringen voor adoptie.

Indiërs staan ​​sceptisch tegenover nieuwe technologieën. Het duurde jaren voordat het wereldwijde web en smartphones in het land op konden gaan, en het zou veel langer kunnen duren voordat bitcoin de reguliere adoptie in India zou bereiken.

Sitamraju zei echter tegen , nadat bitcoin door een aanzienlijk deel van de Indiase bevolking is geadopteerd, kan het door het land barsten, vooral in landelijke en onderbebouwde regio's.

"Indiërs zijn langzame technologie-adopters, en we staan ​​veel achter China / VS bij de acceptatie van bitcoin…. [Oke de early adopters / risk [takers] adopteren het en voldoende user-centric software [sprout]… dit spul explodeert echt in India.

Sommige scepticisme van de Indiase bevolking ten opzichte van bitcoin kan mogelijk te wijten zijn aan de strenge regels en beperkingen van de Indiase overheid voor de financiële / banksector. Momenteel onderhouden minder dan 35,5% van de huishoudens in India bankrekeningen en veel minder dan 20% van de Indiase bevolking bezit creditcards of betaalkaarten.

"Meer onderwijs en fatsoenlijke berichtgeving in de pers is essentieel: India heeft een strak gereguleerde financiële / bancaire sector en daarom is de mens / overheid een beetje moe van nieuwe financiële instrumenten", legt Sitamraju uit. "Het is belangrijk om te benadrukken dat bitcoin niet slecht is. Mensen een bitcoin geven zodat ze zelf de kracht van deze technologie kunnen ervaren, is een eenvoudige manier. Ook als belangrijke internethandelaars bitcoin nemen, zou het een belangrijke drijvende kracht zijn, zoals e-commercebedrijven zoals Flipkart, Amazon bloeien momenteel in India. "

Het potentieel van Bitcoin.

Het aantal internetgebruikers groeit jaarlijks met 32 ​​procent, omdat de prijs van smartphones met 3G- en 4G-dataprogramma's en Wi-Fi-toegankelijkheid in de afgelopen jaren aanzienlijk is gedaald. Tegenwoordig heeft India meer dan 300 miljoen internetgebruikers en de meerderheid zijn mobiele gebruikers.Bitcoin-interesse groeit in India van grensoverschrijdende betalingen_[en-nl]_2018-05-30 13-49-13--762 kan mogelijk te wijten zijn

Vanwege de wijdverspreide penetratie van smartphones in India zijn veel consumenten begonnen met het gebruik van cellulaire bitcoin-applicaties zoals Blockchain.info en Coinsecure. Om deze trend voort te zetten, ontstonden de afgelopen maanden buitengewone bitcoin-startups, zoals Blockonomics, om het gebruik van bitcoin voor de Indiase bevolking te verlichten.

Blockonomics is een vereenvoudigde pocketwatcher waarmee gebruikers transacties en de balans van bitcoin-adressen van veel mensen in hetzelfde gebied kunnen volgen. Tijdens Blockonomics ontvangen gebruikers direct meldingen en een snel overzicht van lopende en ondersteunde transacties in hun portemonnee.

Maar: "We zijn niet van plan om een ​​portemonnee te kopen, omdat we geloven dat de belangrijkste kracht van bitcoin decentralisatie is en dat individuen de controle over hun munten moeten houden," vertelde Sitamraju aan Bitcoin Magazine. "We zullen waarschijnlijk een one-stop-bestemming worden voor het verwerken van crypto-financiën met geavanceerde grafieken / analyses en uiteindelijk de Mint.com van alle bitcoin worden."

Startups zoals Blockonomics in HackCoin of zelfs bitcoin-accelerators zijn recent geconcentreerd op het maken van Bitcoin-programma's die gebruikers geavanceerde analyses en gegevens over Bitcoin kunnen bieden.