Bitcoin neemt de Oost-Europese Bitcoin-conferentie over blockchainwedstrijden aan_[en-nl]_2018-05-30 13-49-29–976

De achtergrond van Bitcoin

Oekraïne is een van die landen waar mensen geen uitleg nodig hebben over de waarde van hard geld. Omdat oorlogvoering in het oosten van de post-Sovjetnatie hielp om de economie in een neerwaartse spiraal te brengen, verloor het Oekraïense binnenlands geld – dat de hryvnia was – ongeveer 70 procent van zijn waarde in de afgelopen twee jaar. Misschien is daarom de vraag naar Bitcoin daar aanzienlijk verbeterd.

Het Bitcoin-alternatief.Vroeg in de ochtend, bij het begin van de top, had Cubits COO Max Krupyshev te maken met een ingepakte Rookie Hall, tussen de 3 ruime conferentiezalen. Hij ging over de basis van kubussen, Bitcoin-adressen en proof-of-work binnen zijn eigen Oekraïens, Krupyshev confronteerde een menigte vol vragen en vroeg naar details.

"De deelname van het publiek op deze top is eigenlijk indrukwekkend", informeerde Krupyshev na zijn toespraak. "Mensen hier zijn echt geïnteresseerd in Bitcoin en blockchain-technologie, het zijn geen passieve of verveelde luisteraars. Ze moeten echt begrijpen hoe het werkt en wat het doet, en vragen dienovereenkomstig stellen."

Krupyshev is van mening dat Oekraïners misschien naar technologieën zoals Bitcoin, blockchain en andere verspreide grootboeken kijken als een mogelijk alternatief voor hun huidige financiële situatie.

"Oekraïne is in moeilijke tijden terechtgekomen, economisch en financieel.Veel mensen zouden Bitcoin kunnen beschouwen als een mogelijke uitweg, mogelijk als een hedge tegen inflatie, maar misschien ook om geld te verbergen, of om geld naar het buitenland te sturen, of als een investering of als een werkkans, de lonen in dit land zijn laag, onder de weinige mensen die uitstekend geld verdienen, zijn programmeurs.Als je hier woont en leert hoe je deze opkomende technologie kunt begrijpen, kan dit een kans bieden om je manier van leven te verbeteren. "

Het seminar van afgelopen vrijdag was de derde jaarlijkse editie in Kiev. Omdat de Oost-Europese interesse in Bitcoin en blockchain-technologie blijft groeien, groeit ook de top in Oekraïne.

Praten met , verduidelijkt Likhomanov:

"Bitcoin, blockchain en fintech winnen aan populariteit in Oost-Europa in het algemeen, en in Oekraïne in het bijzonder.We kunnen deze groeiende belangstelling voor de top ook waarnemen.Het afgelopen jaar hadden we zo'n 400 bezoekers, vandaag zijn we bijna 600."

De conferentie in Kiev is grotendeels gericht op de lokale bevolking, waarbij de meeste sprekers hun publiek aanspreken in het Oekraïens. Er zijn maar weinig Engelssprekenden en er zijn vertalers om hen te helpen hun boodschap aan de aanwezigen in Kiev door te geven.Onderwerpen uit de seminarruimtes zijn ondertussen net zo gevarieerd als u ze binnen dit bedrijf zult vinden. Ze omvatten een uitgebreide toelichting op het voorgestelde casper-proef-van-stake-consensusmechanisme voor Ethereum; de waardepropositie van bitcoin als een deel van een beleggingsportefeuille; en ook het belang van koude opslag.

"Bezoekers van het seminar hebben verschillende redenen en zijn van plan om alle interesses te bevredigen. Daarom zijn de onderwerpen die hier worden besproken ook gevarieerd, daarom hebben we drie verschillende sporen: de Professional Hall, gericht op zakelijke professionals, de ontwikkelaarshal dat heeft betrekking op de echt technische kant van de dingen, en de Rookie Hall, waar nieuwe mensen kunnen komen en leren over deze technologieën. "

Ondanks de groeiende belangstelling zullen de meeste bitcoiners Oekraïne waarschijnlijk niet herkennen als een internationale grootmacht van het bedrijf.

Bitcoin neemt de Oost-Europese Bitcoin-conferentie over blockchainwedstrijden aan_[en-nl]_2018-05-30 13-49-29--976 voetafdruk op de marktNa de grootste mijnpool van Bitcoin en een marktleider in de branche, is dit bedrijf met een Griekse oorsprong nu opgenomen in het Verenigd Koninkrijk.

En Krupyshev, hoewel de eerste oprichter van de Oekraïense Bitcoin Foundation, verhuisde naar Berlijn om meer dan een jaar geleden voor Cubits te werken. Praten met Bitcoin Magazine, verduidelijkte hij dat zijn vertrek misschien een kleine trend is.

"Oekraïners zijn slim, er zijn tal van getalenteerde ontwikkelaars met codeervaardigheden en ondernemers met goede ideeën", zei hij. "Maar jammer genoeg wonen de Oekraïense durfkapitalisten nog steeds in de oudere wereld. Hoewel Twitter wordt geschat op een miljard Amerikaanse dollars, moeten beleggers hier nog steeds producten van de echte wereld zien, het is waanzinnig, en bovendien is de juridische situatie duister. niet illegaal, maar het is niet altijd legaal. "Niemand weet het echt, deze onzekerheid en het gebrek aan investeringen drijven Oekraïense ontwikkelaars en bedrijven in het buitenland."

Inderdaad, verschillende van de geallieerde sprekers en vaste gasten in Kiev duiden bekende namen aan van Bitcoin en blockchain, zoals Ambisafe, ether.camp of zelfs Bitmain Warranty.

"We hebben een grotere voetafdruk op de markt dan, denk ik, veel mensen waarschijnlijk herkennen," zei Krupyshev. "De echte actie is echter verborgen en werkt zelfs als buitenlandse outfits vermomd.Als je beter kijkt, zul je zien dat er een groot aantal Oekraïense executives en ontwikkelaars in het buitenland werken – in ieder geval officieel."