Bitcoin-portefeuilles Veranderen van vergoedingsstructuren naar snelheidstransacties door

Het verschil tussen Bitcoin en ook 0.0001

Vanwege deze aanhoudende spamaanval op het blockchain-netwerk waar eerder over heeft gerapporteerd, hebben meerdere bitcoin-wallets hogere prijzen of de capaciteit voor mensen om de prijzen die voor een bepaalde transactie zijn betaald te verbeteren. Op basis van de aard van de software bepalen mijnwerkers welke transactie het eerst wordt verwerkt, afhankelijk van de bijbehorende kosten, onder andere. De conventionele bitcoin-vergoeding is 0,0001 BTC per kilobyte. Maar met zoveel rommelmarkten is de gebruikelijke transactiekost niet genoeg om snelle bevestigingen te garanderen.

Bitcoins groeiende veelzijdigheid creëert nieuwe kansen _[en-nl]_2018-05-30 13-50-18--967 alternatieve geld als betaling voorBitGo heeft aangekondigd wat het zijn eigen surge pricing noemt – dit wordt genoemd na de surge pricing van Uber – die bepaalt dat de vergoedingen anders zullen zijn, afhankelijk van hoe lang het netwerk zal zijn. In geval van verminderde congestie zullen de tarieven laag blijven; overwegende dat, in tijden van grote congestie, de prijzen zullen worden aangemoedigd. Het doel van het bedrijf is om transacties te observeren die in ongeveer twee blokken zijn geverifieerd.

Ledger, de hardware-pocket, heeft zijn 1.3.12-versie van deze Chrome-applicatie opgezet, inclusief dynamische kosten. Afhankelijk van de snelheid waarmee gebruikers willen dat de transactie wordt bevestigd, berekent de software precies hoeveel in vergoedingen zij moeten betalen. Door gebruikers toe te staan ​​te beslissen, kunnen ze dicteren of het tarief groter is of dat de totale kosten lager zijn.