Bitcoin schudt congres

Bitcoin en

Bitcoin gaat over de kaart in het Congres vanochtend, toen Politico, een toonaangevende krant en site die voornamelijk door Capitol Hill Staff Members and Congress werd gelezen, een post publiceerde met de titel: "Congres begint Bitcoin te zoeken." Idealiter zullen leden van het Congres en de Amerikaanse Senaat eisen een dichter en meer holistisch onderzoek naar de manier waarop regelgevers Bitcoin hebben beheerd en zal doorgaan met regelgeving of het ontbreken daarvan. Hoewel het nog idealer zou kunnen zijn voor Bitcoin om tijd te hebben om te bloeien voordat het het oog van het Congres, de Bitcoin-gemeenschap vandaag, in de gaten kreeg heeft een gouden kans om naar het evenement te komen en de feiten te delen over de verdiensten, waarde en bruikbaarheid van Bitcoin, niet alleen als een internationale valuta, maar ook als een symbool van vrijheid van meningsuiting.

De Amerikaanse Senaat probeert momenteel de autoriteiten te beteugelen om ervoor te zorgen dat het Congres een volledig begrip van Bitcoin heeft en digitale cryptocurrencies toevoegt vóór enige aanvullende regelgeving. Leden van dit comité stuurden brieven naar verschillende uitvoerende agentschappen waarin om vrijgave van het virtueel valutabeleid werd gevraagd, dit beleid werd ontwikkeld en de strategieën werden verder ontwikkeld. Aangezien senator Schumer misschien van plan is elektronische valuta's, waaronder Bitcoin, weer aan te nemen, zijn een paar leden van het Congres en de senatoren bezig om meer te leren over deze elektronische, gedecentraliseerde cryptocurrency voordat er nog meer over regelgeving wordt gesproken.

Bitcoin schudt congres  op_[en-nl]_2018-05-30 13-49-23--253 commerce en hoe online-bedrijvenEen veelbelovend citaat uit de brief van de commissie luidt: "Zoals met alle opkomende technologieën, moet de federale overheid zeker zijn van potentiële gevaren en gevaren worden snel aangepakt. Maar we moeten er ook voor zorgen dat onbesuisde of ongeïnformeerde acties een mogelijk verstikkende werking hebben. waardevolle technologie. "De leden van het Amerikaanse House en Senate komen erachter dat ze achter de achtste bal kunnen zitten wat betreft het leren over tech-vriendelijke problemen en ontwikkelingen tot het te laat is. Na de New York Financial Services-hoofdinspecteur stuurde Benjamin Lawsky dagvaardingen naar 22 Bitcoin-gerelateerde bedrijven en uitte hij zijn bezorgdheid over aanvullende regelgeving, leden van het Amerikaanse huis, senaat en congressionele staf bezoeken een zeer duidelijke behoefte om te leren over Bitcoin, een elektronische valuta die is vastgelegd het oog van contant geld en zit nu in een kostprijs van 106 USD / BTC.

Het is van cruciaal belang voor leden van de Bitcoin-gemeenschap om de keuze van het Amerikaanse Congres uit het verleden te markeren om op te houden met het aanpakken van e-commerce en hoe online-bedrijven hebben gebloeid en niet alleen de Amerikaanse economie hebben bevoordeeld, maar ook de wereldwijde gemeenschap. Stelt u zich eens voor dat het Congres begin jaren 2000 de groei van het internet, e-commerce enz. Had gekraakt? Nou, je zou dit artikel waarschijnlijk niet lezen op je slimme mobiele telefoon en leden van het Congres, senatoren en personeel zullen zeker niet in staat zijn om tot op het laatste moment stemmen en wetgevende maatregelen op hun braambessen te volgen. Deze waarheid moet eruit komen. Het succes van deze Bitcoin-valuta vandaag is slechts een glimp van wat er gaat komen betreffende opportunisme en economische ontwikkeling over de hele wereld. moedigt u aan om meer te leren over de stand die uw regering ten opzichte van Bitcoin neemt, samen met het idee van een elektronische, gedecentraliseerde, cryptocurrency en van daaruit leert u de standpunten van uw lokale, nationale en staatsleiders. Er is één persoon nodig om de geldigheid van deze Bitcoin-valuta te splitsen en van daaruit de deur open voor een constructieve dialoog.