Bitcoin Shop BTCS om samen te smelten met Spondoolies Tech naar Createa in het openbaar_[en-nl]_2018-05-30 13-49-25–039

Bitcoin Shop (BTCS) te combineren met Spondoolies-Tech om een ​​openbaar verhandeld Bitcoin-mijnbedrijf te produceren.

Bitcoin Shop, een van de allereerste Bitcoin-bedrijven die genoteerd zijn op de Amerikaanse aandelenmarkt, heeft aangekondigd een intentieverklaring te hebben ondertekend om te fuseren met de Israëlische Bitcoin-mijnbouwhardware maker Spondoolies-Tech. De Letter of Intent volgt op de aankondiging dat Bitcoin Shop $ 2,3 miljoen heeft verhoogd in een risicokapitaalfinanciering.

Bitcoin Shop, genoteerd op de OTC-markt met de ticker BTCS, bevindt zich in Arlington, Virginia. Naast het werken in een e-commerce winkel met een verscheidenheid aan digitale valuta en het leveren van een multi-signature portemonnee met bank-grade beveiliging, is het bedrijf de hoofdinvesteerder in Bitcoin ATM-fabrikant Coin Outlet en exploiteert het Bitcoin mijnbouwactiviteiten in een nieuwe 83.000- vierkante voet faciliteit.

Het nieuwe mijncentrum zal naar verwachting meer dan 10 megawatt elektriciteit en tot 40.000 TH / s (terrahash per seconde) aan mijnbouwapparatuur beheren, zoals “handelsverificatie” -operaties.

Bitcoin Shop BTCS om samen te smelten met Spondoolies Tech naar Createa in het openbaar_[en-nl]_2018-05-30 13-49-25--039 de aankondiging dat

Bitcoin Shop wil zijn positie als een van de leidende spelers in het Bitcoin-gebied uitbreiden en consolideren. “Wij geloven dat de aanhoudende daling van de prijs van bitcoin enorme kansen heeft gecreëerd voor ons om onze activiteiten verder uit te breiden en kansen te benutten die zijn gegenereerd door de recessie op de markt”, aldus CEO Charles Allen, die commentaar levert op de laatste financieringsronde. “Met de voltooiing van deze financiering zijn we van mening dat we goed gepositioneerd zijn om een ​​topbedrijf met bitcoins en blockchain-gericht te zijn.”

De aankondiging van de financiering vermeldde dat het bedrijf van plan is om zijn handelsverificatiedienstenbedrijf te gebruiken terwijl het een universeel digitaal valutaplatform bouwt met als doel gebruikers in staat te stellen deel te nemen aan het digitale valuta-ecosysteem via één toegangspunt.

De fusie met Spondoolies-Tech is onderworpen aan een reeks voorwaarden, waaronder een bevredigende afronding van de zorgvuldigheid en de uitvoering van definitieve overeenkomsten, en het zal daarom waarschijnlijk enige tijd duren voordat de details zijn uitgewerkt. Verwacht wordt dat de fusie een volledig geïntegreerd handelsverificatiedienstenbedrijf zal vormen met behulp van Spondoolies-Tech mining-technologieën.

Bitcoin Shop BTCS om samen te smelten met Spondoolies Tech naar Createa in het openbaar_[en-nl]_2018-05-30 13-49-25--039 Daarnaast biedt het cloud

Beide bedrijven zijn van mening dat de geanticipeerde combinatie van Bitcoin Shop en Spondoolies-Tech het eerste beursgenoteerde bedrijf ter wereld zal worden dat Bitcoin-transactie-verificatietoestellen produceert.

“Ons primaire doel in 2014 zou zijn om de partnerships te creëren die nodig zijn om een ​​ecosysteem te bouwen en de basis te leggen om onze visie op zijn plaats te maken,” zei Allen. “Eenmaal gedaan, zou onze fusie met Spondoolies een substantiële sprong voorwaarts zijn in het maken van dit ecosysteem. Het volgende doel is om de ontwikkeling en productie van een volgende-generatie processor te voltooien om ons bedrijf voor handelsverificatiediensten aan te drijven en te creëren opbrengst van de combinatie. “

Spondoolies-Tech is een maker van elektronische valuta-hardware. Opgericht in 2013 met verschillende Israëlische hightech-veteranen, haalde het bedrijf $ 10 miljoen aan kapitaal op bij grote Israëlische durfkapitaalbedrijven met als doel Bitcoin-transactiecontroleservers van onderaf te bouwen, waardoor de infrastructuur waarop digitale valuta’s zullen bloeien, zal groeien.

Spondoolies-Tech produceert een reeks Bitcoin-mijnbouwhardware-apparatuur, die tot de beste in de branche wordt gerekend. Daarnaast biedt het cloud mining-services in samenwerking met Genesis Mining.

“In de afgelopen maanden hebben we nauw samengewerkt met Charles Allen en het BTCS-team om de essentie van ons potentieel partnerschap te bepalen”, aldus Spondoolies, CEO Guy Corem van Tech. Ik heb het volste vertrouwen dat we samen een zeer succesvol en welvarend bedrijf zullen opbouwen door ons bedrijf uit te breiden en te laten groeien buiten bitcoin-mijnapparatuur. “