Bitcoin Shop Inc

 

Spondoolies-Tech

In een poging om een ​​van 's werelds eerste beursgenoteerde Bitcoin-verificatiebedrijven te maken, hebben Bitcoin Shop, Inc. (BTCS) en Spondoolies-Tech, Ltd. aangekondigd dat ze aan het fuseren zijn.Door samen te voegen, kon BTCS, dat onlangs zijn mijnbouwbedrijf lanceerde, toegang krijgen tot de technologie van enkele van de grootste hardwareleveranciers in het ecosysteem.

Het koopje is een all-stock deal die ertoe leidt dat BTCS 53 procent van het gecombineerde bedrijf bezit. Dit is het resultaat van de recente investering van $ 1,5 miljoen in Spondoolies die plaatsvond in mei, wat een eerste stap was in het voltooien van de fusie. Deze oorspronkelijke investering door BTCS kocht het 6,6 procent aandelenbelang in Spondoolies volgens een pre-money evaluatie van $ 21,2 miljoen.

.Gemengde BTCS vooruit.

"Met de conclusie van de recente investering van BTCS in Spondoolies, beginnen we onze focus te richten op het verder brengen van het fusieproces", zei Charles Allen in een interview met Bitcoin Magazine.

"De kernfocus na de fusie zal zijn om servers in het datacenter van BTCS te ontwerpen, te fabriceren en in te zetten en uit te breiden naar extra goedkope datacenters die door het bedrijf worden beheerd," legde Allen uit. "We hebben het nog steeds over de mogelijkheid om apparatuur aan specifieke klanten te verkopen, maar aan de andere kant zal de beslissing waarschijnlijk gebaseerd zijn op wat in het beste belang is van onze aandeelhouders."

Spondoolies zijn net een jaar geleden gelanceerd, maar het kostte de mijnwereldbol door de schok met zijn hoogwaardige chips. De implicatie zou zijn dat BTCS, een bitcoin mijnwerker, ook chips zou produceren om zichzelf een concurrentievoordeel te geven ten opzichte van andere mijnwerkers, in plaats van een leverancier te zijn voor andere mijnwerkers.Bitcoin Shop Inc_[en-nl]_2018-05-30 13-49-26--625 krijgen tot de technologie

"Tijdens ons eerste bedrijfsjaar hebben Spondoolies met succes vijf verschillende hardwareproducten ontwikkeld die algemeen worden beschouwd als de allerbeste in hun verschillende klassen," legt Guy Corem, CEO van Spondoolies, uit in een verklaring. Samen met de cijfers ondersteunen zijn uitspraken. Volgens statistieken gepubliceerd door Spondoolies – en gecontroleerd door Deloitte voor de geplande fusie – had het bedrijf in 2014 $ 28 miljoen aan inkomsten.

 

En volgens de bedragen lijkt die groei zelfs sterker te worden, ondanks het feit dat de hoeveelheid bitcoin het afgelopen jaar wel goed was.

"We hebben in december 2014 meer componenten verzonden dan in april van hetzelfde jaar, wat een krachtige indicator zal zijn voor onze aanhoudende groei," verklaarde Kobi Levin, COO van Spondoolies, in een verklaring.

BTCS Farm Well Above Break Even Cost.

Afhankelijk van de aantallen die door BTCS worden verstrekt, heeft het bedrijf nog steeds meer ruimte om de prijs te laten dalen voordat het zijn werkelijke kosten voor mijnbouw bereikt. Volgens Allen, hoewel het bedrijf zijn exacte mijnprijzen niet heeft onthuld omdat het afhankelijk is van de hash van het netwerk, heeft de huidige hashraat de kosten van BTCS tussen $ 100 – $ 200 / BTC.

Op dit moment heeft het bedrijf 980 TH / s aan hash-elektriciteit die tegen het einde van het eerste kwartaal online kwam. Door samen te voegen met Spondoolies lijkt het bedrijf nog meer hashingkracht op te voeren.Sommigen beweren echter dat al deze grote operaties die zich bezighouden met mijnbouw niet de oorspronkelijke bedoeling van Bitcoin zijn. Allen sprak in een eerder interview over dat probleem en legde uit dat de fout die veel eerder door mijnwerkers werd gemaakt, was dat ze geen rekening hielden met afspraken.

"Een mijnwerker die een eenheid leidt waar elektriciteit duur is, zal veel meer kosten dan een mijnwerker die exact dezelfde eenheid in een gebied met goedkope elektriciteit geleidt. Dit heeft geleid tot de huidige consolidatietrend in mijnbouw naar grote centra en van privé- of thuis mijnwerkers, "legde hij uit.

Future Spondoolies Chips.

Hoewel het gecombineerde bedrijf niet van plan is om zich te veel te richten op het ontwikkelen van producten voor de algehele bevolking, is dit niet gestopt om nieuwe chips te vinden om deze zomer te lanceren.

"Spondoolies – Tech is hard aan het werk om een ​​ASIC van de derde generatie te ontwikkelen", zei Guy Corem in een interview met . "De nieuwe ASIC is gericht op een 4X verbetering ten opzichte van de efficiëntie van de tweede generatie-eenheid.De nieuwe ASIC zal het gefuseerde bedrijf in staat stellen een belangrijk percentage van de hash-rente te verkrijgen."

Volgens een verklaring van het bedrijf moet deze volgende generatie chip het mogelijk maken dat bitcoin rendabel wordt gedolven, zelfs als de bitcoin-kosten zouden moeten dalen tot onder de $ 100.Het vrijgeven van deze derde generatie chip moet BTCS zeker in staat stellen een enorm marktaandeel te verwerven in de bitcoin-mijnafstand, waardoor de kans dat de fusie optreedt groter wordt. Als de fusie echter mislukt, zal BTCS weglopen met een breakup fee van $ 1 miljoen.