Bitcoin Startup breidt U uit

Mexicaanse bankrekening

Denver-gebaseerde bitcoin-remittance-startup bridge21 heeft aangekondigd dat het 38 nieuwe banken heeft toegevoegd aan zijn partnerbankrooster om meer in de VS gevestigde individuen in staat te stellen wereldwijde geldtransfers vanuit de VS naar Mexico te maken.

De nieuwe verbeteringen verhoogden het partnerbanknetwerk van de startup tot 58 banken en kredietverenigingen in de VS.Om zijn goedkope grensoverschrijdende ondersteuning te leveren, maakt bridge21 gebruik van bitcoin om de geldtransporten te verwerken, terwijl zijn klanten alleen in fiat-geld handelen. Dat betekent dat gebruikers het bedrag van de Amerikaanse dollar dat ze naar Mexico willen verzenden, of de hoeveelheid Mexicaanse pesos die ze willen dat hun ontvangers willen krijgen, kiezen. Wanneer de gebruiker akkoord is gegaan met de conversieratio en de verhuizing op het bridge21-systeem is gestart, koopt de startup bitcoin in de VS met dollars en verkoopt deze voor peso's in Mexico.

 

Omdat bridge21 bitcoin gebruikt in plaats van het banknetwerk om zijn grensoverschrijdende verplichtingen na te komen, kan het dit doen tegen veel lagere kosten, wat resulteert in betere handelstransacties voor zijn klanten en een tarief van 1 procent per valutatransfer. Volgens de startup kan bridge21 een besparing van meer dan 5 procent bieden in vergelijking met zijn concurrenten.

"Vorige week hebben we consequent 14 procent meer geboden dan de gemiddelde marktprijzen voor aanzienlijke bedragen," verklaarde Will Madden, de oprichter en CEO van bridge21, op 1 juni 2017 bekendgemaakt.

Sinds de lancering van zijn geldtransferservice in de VS naar Mexico, heeft bridge21 BitGo Instant geïntegreerd om de doorlooptijd van zijn transacties te verlengen.

In het licht van de plannen van president Trump om een ​​grensmuur tussen de VS en Mexico aan te leggen, samen met zijn voorstel om de muur te financieren door de VS-tot-Mexico grensoverschrijdende verplichtingen zwaar te belasten of volledig te verbieden de vitale fondsen in de natie te houden, geldoverdracht operaties hebben een sterke stijging van de VS naar Mexico remittances gezien.Bitcoin Unlimited zou het  van het netwerk materieel degraderen_[en-nl]_2018-05-30 13-49-42--129 gelooft dat Bitcoin, zoals het

Een recordhoeveelheid geldtransfers worden tussen eind 2016 en het oude jaar 2017 in de Verenigde Staten in Mexico uitgevoerd in afwachting van waarschijnlijke beleidswijzigingen van de Trump-administratie die de geldstroom over de grens kunnen beperken. Aangezien in de VS wonende Mexicaanse arbeidsmigranten ongeveer $ 26 miljard per jaar naar huis sturen voor hun gezinnen, is het een belangrijke bron van inkomsten voor de Mexicaanse economie.

De huidige stijging van de overmakingen van de VS naar Mexico, gecombineerd met een groeiende vraag naar goedkope overboekingsopties, zou goed moeten zijn voor bridge21 samen met andere bitcoin remittance startups die deze economisch significante overboekingsroute willen ondersteunen.

Madden vertelde nog een stap voor bridge21 om de geldovermakingen vanuit Mexico naar de VS te behouden "in een andere richting, in de veronderstelling dat we enkele regelgevende uitdagingen aankunnen." Klanten eisen het en ook de totale adresseerbare markt is enorm, bijna $ 300 miljard per jaar. wanneer onze brugsnelheid slecht is in de ene richting, is hij fantastisch in een andere, wat betekent dat we zonder veel werk onze reis naar Mexico optimaal kunnen benutten. "

Buiten Mexico kijkt Madden naar remittances tussen het Verenigd Koninkrijk en de VS in beide richtingen. "Het Britse departement voor internationale handel heeft veel deuren voor ons geopend en heeft ons geholpen om de nodige inspanningen te leveren om daar onmiddellijk en economisch uit te breiden." We zijn van mening dat het Verenigd Koninkrijk heel inschikkelijk is voor financiële technologiebedrijven. Amerikaanse en Britse bankmethodes met bitcoin. "

Afgezien van Mexico, samen met het Verenigd Koninkrijk, zal bridge21 zich waarschijnlijk ook richten op grote geldovermakingsmarkten in Azië en zich willen uitbreiden naar Europa en Zuid-Amerika.

"Ook op de lijst zijn de Filipijnen, India, de EU en nog veel meer landen in heel Amerika, waaronder China, een enorme kans, maar we springen niet voorop." "We hebben daar eerder in het jaar een pilot gedaan, maar een back-up gemaakt Er is veel regelgevingsonzekerheid en de markt is verzadigd.