Bitcoin the Environment een lijst

Bitcoin That the Environmentalist

Er is veel geproduceerd op basis van het ecologische effect van Bitcoin. Samen met het mijnnetwerk dat vandaag krachtiger is dan de meeste van 's werelds beste supercomputers gecombineerd, is het duidelijk dat sommige mensen zich zorgen gaan maken over elektriciteitsverbruik en afval. Zou er niet een veel beter middel moeten zijn om dit te doen, en is het het waard, wat dan ook?

Om de vorige vraag te beantwoorden. Bij een bewijs van inzet worden nieuwe munten geslagen (en het netwerk ingekocht) door degenen die munten op precies dezelfde plaats houden gedurende een bepaalde periode. Dit concentreert echter de controle over de geldhoeveelheid rechtstreeks in de handen van de rijken, en ontmoedigt de uitgaven en de handel in de economie.

Je zou denken dat we al die mijnmogelijkheden kunnen gebruiken om technische problemen Bitcoin Unlimited zou het  van het netwerk materieel degraderen_[en-nl]_2018-05-30 13-49-42--129 digitaal geldop te lossen, maar het feit is veel complexer. Een cryptocurrency moet een algoritme volgen dat gemakkelijk op één manier kan worden berekend, maar dat enorm moeilijk te berekenen is in omgekeerde richting, en enkele praktische problemen voldoen aan deze vereisten. Zelfs Primecoin, die servers om nieuwe priemgetallen te berekenen, kan eenvoudig priemgetallen van vrij specifieke typen berekenen.

Dus wat is er te doen? Het feit is dat we niets hoeven te doen. Omgekeerd, denk eens aan het energieverbruik van veel verouderde facetten van het traditionele financiële systeem – pantserwagens, chique banklobby's en ontelbare bureaucraten die hun rijkdom besteden aan luxe terwijl ze verhoudingsgewijs klein zijn voor de samenleving. Gecombineerd, deze items zijn meer verspilling dan liefhebbers van cryptocurrency zou kunnen zijn.

Ondertussen blijft de Bitcoin verbeteren. Mijnbouwhardware wordt dagelijks efficiënter, met toenemende investeringskosten maar een drastisch verminderd elektriciteitsverbruik. Grote mijncentra kunnen snel verhuizen naar staten waar schoon vermogen groot aanbod is en warmte leveren bij koud weer. Als u een echt geval van roekeloze uitstoot van broeikasgassen wilt zien, onderzoek dan uw typische zakenvliegtuig.