Bitcoin voor freelancers Populaire factureringsservice Hiveage voegt Bitcoin toe

Bitcoin Hiveage

Het bedienen van een klein bedrijf met Bitcoin is nu net iets eenvoudiger geworden. Online facturatiebureau Hiveage heeft zijn integratie aangekondigd met Bitcoin-portemonnee en Coinbase geruild, waardoor zijn 45.000-plussers, kleine bedrijven en freelanceklanten over de hele wereld, hun verplichtingen in bitcoin kunnen factureren en accepteren.

"Bitcoin verandert snel in een nuttige manier om de waarde te veranderen, en het is de afgelopen maanden enorm geëist door onze gebruikers", zegt Hankage oprichter en CEO van Lankitha Wimalarathna.Het bedrijf ontving in juni 2014 verzoeken om bitcoin-hulp toe te voegen, waarbij hoge transactiekosten in rekening worden gebracht die door andere betaalmethoden worden aangerekend als de belangrijkste reden.

"Veel van de klanten die ons schrijven, accepteren al verplichtingen in bitcoin", zegt Prabhath Sirisena, medeoprichter en inventieve manager van Hiveage. "Onze nieuwe integratie met Coinbase stelt hen in staat directe bitcoin-verplichtingen te accepteren op hun digitale verklaringen die via Hiveage worden verzonden, waardoor het eenvoudiger voor hen is om de bedrijfsfinanciering bij te houden, ongeacht de valuta."

 

Hiveage biedt klanten de mogelijkheid om overzichten en schattingen te verzenden, betalingen op het internet te accepteren, uitgaven en tijd te volgen, teams te beheren en gedetailleerde rapporten te bekijken. Hoewel facturatie een gratis service is, zijn andere functies tegen een extra prijs te vinden.

Het verbinden van een Coinbase-account en het opnemen van bitcoin als betalings- en facturatie-keuze kost gebruikers $ 1,95 per maand.

Met klanten in meer dan 140 landen over de hele wereld, plant Hiveage een grote duw naar de EU-markt, te beginnen met Nederland en Duitsland. Het toevoegen van nieuwe alternatieven voor betalingsoplossingen, zoals bitcoin, is een steeds belangrijker onderdeel van hun wereldwijde expansiestrategie.

"Coinbase heeft een zeer krachtige positie in de Verenigde Staten en ze breiden zich voortdurend uit in Europa", zei Sirisena. "Dit sluit ook goed aan bij onze plannen: de overgrote meerderheid van onze klanten komt uit de Verenigde Staten, maar dit jaar willen we Hiveage een aantrekkelijke oplossing maken voor de Europese markt, waar 20 procent van onze klanten vandaan komt."

Het bedrijf besloot zich te concentreren op Amsterdam als een startpunt na het bijwonen van het Uprise Startup Festival in maart. Amsterdam wordt beschouwd als een hart van Bitcoin-activiteit, met een actieve ontmoetingsgemeenschap en ambassade. Het was de sponsor van deze Bitcoin 2014-conferentie in mei vorig jaar en organiseert ook Bitcoinference 2015 in mei."Er is geen gebrek aan geweldige startups die hun ervaringen willen bespreken," zei Sirisena. "dat ik echt enthousiast ben om te zien hoe mensen op ons reageren en te leren hoe we hun factureringsworkflows eenvoudiger kunnen maken."