Bitcoinin Zuid-Amerika Bit Pay opent Latijns-Amerikaans hoofdkantoor

Bitcoin – The Next Generation

Naarmate de wereldwijde populariteit van Bitcoin groeit, nemen veel Bitcoin-bedrijven kennis van en breiden ze uit naar andere landen. Eerder deze week kondigde betalingsprovider BitPay van de handelaar de opening aan van zijn hoofdkantoor in Latijns-Amerika in Argentinië. De groei is een van de eerste voor haar bedrijf in Atlanta, Georgia en komt op een aanzienlijk moment voor de toekomst van geld in het gebied.

In Argentinië zal BitPay vijf software-engineers in dienst hebben, samen met manager bedrijfsontwikkeling, Alberto Liver Vega. "Als technologie-enthousiasteling, zie ik Bitcoin als een grote kans voor bedrijven om een ​​concurrentievoordeel te behalen", zegt Vega. "BitPay is de beste match en het pure platform voor bedrijven om bitcoin gemakkelijk en zonder gevaar op een vrijwillige, open source en gedecentraliseerde manier te kunnen gebruiken." Het Latijns-Amerikaanse hoofdkantoor van het bedrijf zal gevestigd zijn in The Bitcoin Embassy Buenos Aires, dat omvat de Fundacin Bitcoin Argentina en verschillende andere Bitcoin-bedrijven.

Bitcoin-interesse groeit in India van grensoverschrijdende betalingen_[en-nl]_2018-05-30 13-49-13--762 Blockonomics is een vereenvoudigdeIn een recent persbericht verklaarde BitPay ook dat Matias Alejo Garcia, atoomwetenschapper en oprichter van de populaire wereldwijde filmaanbevelingswebsite Cinefis.com, de vijfpersoonsontwikkelingsgroep in Argentinië zal leiden.

Bitcoin heeft een groeiend succes gehad in het gebied, wat mogelijk het gevolg is van de instabiliteit van de Argentijnse peso, hogere e-commerce-penetratie of zelfs de enorme regelgeving rond het kopen van Amerikaanse dollars. Met deze strijd is het duidelijk dat er verandering nodig is, aangezien de adoptie door Bitcoin in Latijns-Amerika blijft groeien, en de natie begint het voordeel te zien van het gebruik van het nieuwe geld. Momenteel neemt een selectie van bedrijven in Argentinië en in heel Latijns-Amerika Bitcoin, zoals hotels, nieuwe publicaties en een groot aantal e-commerce retailers.

De uitbreiding zal de voortdurende groei van Bitcoin uit Latijns-Amerika mogelijk maken en zal de afhankelijkheid van de Argentijnse peso helpen verminderen, die naar verwachting tegen het einde van het jaar nog eens 50 procent zal devalueren. In feite daalde de waarde van de peso in januari 2014 met 17 procent ten opzichte van de Amerikaanse dollar (USD). Daarnaast is de inflatie in het gebied met meer dan 25% per jaar gestegen, wat ook de waarde aantoont van een nieuwe winkel van rijkdom binnen de natie.

In een regio die wordt geteisterd door schokkende inflatie en steeds dalende geldwaarde, lijkt Bitcoin erg logisch. Wat het digitale geld biedt, maakt een verminderde afhankelijkheid van de peso mogelijk en stelt bedrijven en individuen in het gebied in staat om duurzame welvaart en potentiële welvaart te bereiken.

We zijn nog maar net begonnen de impact van Bitcoin op Latijns-Amerika te zien. Hoe dan ook, aangezien een toenemend aantal landen de adoptie van Bitcoin blijft ondersteunen, zullen we een realistisch beeld krijgen van hoe landen kunnen profiteren van cryptocurrencies over de hele wereld.