Bitcoins Emerging Growth Story Gamers

 

Bitcoin – De digitale game-industrie

Duizenden bedrijven over de hele wereld accepteren Bitcoin als betaling. Veel van deze zijn ingesteld om Bitcoin onmiddellijk in fiat-valuta om te zetten. OPSkins, een internetmarkt voor elektronische gaming-skins, demonstreert de waarde van het koppelen van een elektronische valuta aan een elektronische markt en zet een nieuwe standaard voor hoe bedrijven moeten integreren met Bitcoin.

“De gamewereld rond OPSkins is de beste groep om de kracht van Bitcoin te demonstreren als de veiligste betaalmethode voor digitale aankopen”, legt BitPay Senior Sales Engineer en massapay-product Corey Glaze uit in een aankondiging aan Bitcoin Magazine.

Het bedrijf werd opgericht in het begin van 2015 en heeft nu meer dan 1 miljoen volledige gebruikers en meer dan 3.000 dagelijkse aanmeldingen, met meer dan 6 miljoen items op de markt gebracht – meer dan 300.000 per week. De zeldzaamste items kunnen voor maximaal $ 10.000 worden verkocht.Bitcoins Emerging Growth Story Gamers _[en-nl]_2018-05-30 13-50-17--550 voor Bitcoin toen

Een groeiende gemeenschap van mensen over de hele wereld dirigeerde elektronische huiden voor Bitcoin toen OPSkins het in augustus 2015 op zijn platform introduceerde. Bitcoin helpt hun internationaal bereik vergroten en verkleint het risico van frauduleuze terugvorderingen die optreedt bij andere online betalingsopties. Bitcoin kan ook populair zijn bij spelers omdat velen jonger zijn dan 18 en dus geen creditcard kunnen krijgen.

Volgens een BitPay-blogbericht: “Slechts een paar maanden na het accepteren van Bitcoin verwerkt [OPSkins] 400-500 Bitcoin-transacties per week. Deze tractie is ook gebleken uit de hoeveelheid die OPSkins heeft verwerkt, samen met een opmerkelijke handel met een Bitcoin. aankoop van $ 25.000. ”

Kort na het accepteren van Bitcoin-transacties ging OPSkins live met Bitcoin als een optie voor uitbetalingen, samen met PayPal. Volgens BitPay heeft OPSkins dagelijkse uitbetalingen aan verkopers van 40.000 in Bitcoin.

“OPSkins onthult hoe bedrijven Bitcoin kunnen gebruiken om de transacties te stroomlijnen en te verwerken en de kosten te verlagen”, aldus Glaze bij . OPSkins heeft Bitpay geadviseerd en verwacht dat deze aantallen samen met de snelle toename van Bitcoin-transacties zullen groeien.

Bijkomende Bitcoin-betalingsverwerkers, bijvoorbeeld AcceptBT, zullen ook een verhoogde interesse van retailers zien in het handhaven van de Bitcoin die zij ontvangen. Jamie Robinson, de oprichter van het bedrijf, adviseerde “Meer en meer retailers in Canada informeren naar de mogelijkheid om hun Bitcoin te houden als Bitcoin, of om een percentage van elke transactie in Bitcoin te behouden en de rest in dollars om te zetten.”

Het onderhouden van Bitcoin is vooral populair geworden voor retailers die online bedrijven hebben. Vorige week lanceerde Economy Collectif, een internetwinkel die instaat voor de studentenmarkt, zijn Bitcoin-betalingsoptie, en Jeremy Smith, een van de echtgenoten van het bedrijf, adviseerde dat het 100 procent van zijn Bitcoin zou behouden in plaats van het om te zetten in dollars automatisch.