Bitcoins groeiende veelzijdigheid creëert nieuwe kansen

Universiteit van 4k

De cryptocurrency-sector wordt niet alleen populair voor verkopers, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een opleiding. Gigaom meldt dat universiteitsstudenten momenteel de kans krijgen om bitcoin te ontvangen bij registratie en een paar instellingen accepteren het alternatieve geld als betaling voor collegegeld.

Dit najaar ontvangen meer dan 4k studenten die zijn ingeschreven bij een van de beste technisch georiënteerde instellingen ter wereld een waarde van $ 100 van Bitcoin.Met de hulp van MIT-alumni samen met de bitcoin-gemeenschap, hebben ze samen het mogelijk gemaakt om 2014 herfststudenten de mogelijkheid te bieden hun bitcoin-portefeuilles te ontwikkelen.

Volgens Rubin is "studenten toegang geven tot cryptocurrencies vergelijkbaar met internettoegang aan het begin van het internettijdperk."

Het voelt als een slimme analogie, vooral met alle recente verbeteringen gekoppeld aan bitcoin, zoals Xapo's groei naar het koppelen van opslag om te gebruiken via hun nieuwe Xapo-portemonnee.

 

Bitcoins groeiende veelzijdigheid creëert nieuwe kansen _[en-nl]_2018-05-30 13-50-18--967 technisch georiënteerde instellingen ter wereld

"Als de distributie dit najaar plaatsvindt, zal het de MIT-campus de allereerste plek in de wereld maken waar een brede toegankelijkheid van bitcoin mogelijk is."

Studenten toegang geven tot bitcoin is logisch, vooral wanneer universiteiten andere gelden beginnen te accepteren als betaling voor collegegeld.

De University of Cumbria in het VK heeft niet alleen een reeks curricula gevonden om het gebruik van andere valuta's te onderzoeken en hoe ze sociale en economische programma's beïnvloeden, maar het is ook de eerste openbare universiteit van de planeet geworden om studenten te laten betalen voor cursussen in bitcoin.

Momenteel gebruikt de University of Cumbria een programma van derden genaamd BitPay om Bitcoin-betalingen te verwerken. Maar voorlopig wordt bitcoin alleen geaccepteerd voor toepassingen die zijn gericht op andere valuta's.

Naarmate het vijfjarige keuzegeld vordert, blijft de markt waar het kan worden gebruikt, uitbreiden. Volgens een artikel uit januari van de NY Post, zal bitcoin je nu een reeks dingen kopen, zoals:

  • Lamborghini – een luxe autodealer in Californië accepteert momenteel bitcoin als betaling voor deze luxe auto.
  • Een instructie – studenten kunnen betalen voor collegegeld aan de Universiteit van Cumbria.
  • BBQ – tussen Amerika's populairste BBQ-verbindingen in Salt Lake City, Utah.
  • Een flatscreen-tv – veel handelaren accepteren momenteel bitcoin, zoals TigerDirect.com, dat bekend staat om de verkoop van computeronderdelen, tv's en camera's.

De onderstaande leveranciers accepteren ook bitcoin:Cryptocurrency-technologie blijft markten betreden waar critici zeiden dat het niet zou lukken. Naarmate Bitcoin flexibeler wordt, wordt voorspeld dat het gebruikersnetwerk exponentieel zal toenemen en groeien.