Bitcoins Placeina Planetaire cultuur

De evolutie van menselijke hulpbronnen

Je kunt globalisering haten of ervan houden. Je kunt echter niet ontkennen dat we nu leven in de meest onderling verbonden wereldwijde samenleving die de wereld ooit heeft gekend. Voor de eerste keer in de geschiedenis heeft bijna iedereen ter wereld voldoende toegang tot vrijwel onmiddellijke communicatie met de rest van de planeet.Nadenken over de resultaten van het scenario fascineert me.

Het is moeilijk voor de meeste mensen om zich een grenzeloze, gecombineerde aarde voor te stellen, maar ik kan het niet helpen, maar kom tot het besluit wanneer ik naar de huidige trends kijk. Hoewel sommige mensen het onwaarschijnlijk kunnen achten volgens de historische voorliefde voor oorlog van onze soort, zijn er aanwijzingen dat we goed op weg zijn naar een meer verlichte samenleving.

Geleerde Steven Pinker heeft empirisch bewijs gebruikt om een ​​overtuigend bewijs te leveren dat het geweld al duizenden jaren achteruit ging. Op basis van zijn onderzoek leven we mogelijk in het meest geschikte tijdperk van de menselijke aanwezigheid, gedreven door de heerschappij van de 'vreedzame motieven' van de mensheid die samenwerking belonen. Biologische studies hebben ook een motivatie bevestigd voor altruïstisch gedrag van individuen binnen een soort, omdat het hun specifieke "evolutionaire fitheid" zal maximaliseren.

Bitcoins Emerging Growth Story Gamers _[en-nl]_2018-05-30 13-50-17--550 percentage van elke transactie

Deze bevindingen sluiten aan bij de overpeinzingen van futuristen die denken dat we op weg zijn naar een mondiale beschaving. De natuurkundige Michio Kaku schrijft dat, nu:.

Het is geweldig om utopische internationale samenlevingen te bespreken, maar is er voldoende bewijs dat de mensheid in staat is tot zo'n samenwerking? Na minder dan 75 jaar geleden bevond de planeet zich midden in een catastrofale wereldwijde oorlog. Wat is er veranderd om dit soort vrede mogelijk te maken? En zelfs als we vrediger zijn geworden, wat weerhoudt ons ervan om terug te keren naar onze oude gebruiken van geweld?

Het antwoord ligt bij het internet.

Ja, precies hetzelfde internet dat meestal klinkt alsof het gewijd is aan foto's van katten naast een paar van de meest haatdragende en aanstootgevende opmerkingen die je je maar kunt voorstellen, is misschien wel de sleutel tot het verenigen van het menselijk ras.

Dit komt omdat internet voor al zijn tekortkomingen ons helpt om elkaar als gelijken te zien.Hoewel er een biologische stimulans is voor mensen om alle culturen heen om samen te werken volgens onze genetische overeenkomsten, waren we voor veel van de geschiedenis blind voor deze kans. Voorafgaand aan de industriële revolutie bracht de meerderheid van mensen hun hele leven door op ongeveer hetzelfde deel van de Aarde, samen met veel gebieden die van hen gescheiden lijken te zijn zoals Mars voor mensen is.

Globalisering, de groei van handel en communicatie begon vanuit de industriële revolutie die sindsdien exponentieel is gegroeid, de mensheid heeft toegestaan ​​om elkaar vanuit een groter perspectief te zien. Dit is van vitaal belang omdat, zoals studies hebben aangetoond, ons vermogen om ons in te leven in iemand onze bereidheid om met hen samen te werken verhoogt.

Snel vooruit vandaag, en relatief goedkope wereldwijde toegang tot internet (een product van twee eeuwen globalisering) heeft mensen in staat gesteld meer over elkaar te weten te komen dan voorheen. Een opleiding in geschiedenis en antropologie die ooit alleen beschikbaar was voor mensen die rijk genoeg waren om ervoor te betalen, is momenteel beschikbaar voor iedereen met onbeperkte toegang tot dit internet. Deze vrije stroom van informatie is nodig om te bevorderen wat Pinker 'de vredestichter van het kosmopolitisme' noemt.

Het belang van Bitcoin.

Een andere vredestichter die Pinker identificeert, is handel.Ze schakelen over van doelen van demonisatie en ontmenselijking naar potentiële partners in wederzijds altruïsme. Moraliteit terzijde, ze creëren veel van onze spullen en we zijn hen te veel contant geld verschuldigd. "Jammer genoeg, terwijl dit perspectief van de positieve som van handel door economen wordt gehouden, doen de meeste politici hun best om vrije handel te houden.

U zou kunnen verwijzen naar documenten zoals de Noord-Amerikaanse vrijhandelsovereenkomst als een uitzondering, maar de NAFTA is 1.700 pagina's lang. Dat is geen vrijhandelsovereenkomst. Een vrijhandelsovereenkomst mag niet meer dan een pagina kosten. Het zou moeten zeggen: "Iedereen mag dingen kopen en verkopen met iemand anders zonder administratieve rompslomp". Dat is het tegenovergestelde van wat u krijgt met de 'gratis handels'-overeenkomsten.

In plaats daarvan ontvang je dit wanneer politici (en op hun beurt de contribuanten aan politici-campagnes) de leiding hebben over vrijhandel: een ingewikkelde overeenkomst zoals NAFTA die specifiek is ontworpen om alleen handel te openen voor mensen die op de hoogte zijn en voldoende tijd en geld om door de opgeblazen record te navigeren.Bitcoin Exchange Globitex verleent Europese licentie voor elektronisch geld_[en-nl]_2018-05-30 13-48-50--267 en derivatenbeurs voor bitcoin

Bitcoin lost dit probleem op waar politici falen. Net zoals globalisering en het web de muren van onwetendheid hebben afgebroken waardoor de mensheid niet meer over zichzelf te weten kon komen, zal Bitcoin de willekeurige grenzen en regels die de wereldhandel beheersen, verdrijven. Regeringen kunnen handel beheren als het via banken gaat en hun specifieke fiat betreft. Ze hebben echter net zo veel te maken met cryptocurrencies als met de wetgeving van de wiskunde.

Het is duidelijk dat dit geen soepele procedure zal zijn. China probeert de activiteiten van lokale Bitcoin-beurzen te wurgen vanwege hun angst voor onbeperkte kapitaalstromen en de Verenigde Staten hebben gekozen om cryptotransacties met archaïsche belastingwetgeving te belemmeren. En dit is slechts het begin voor Bitcoin. Het internet bestaat al aanzienlijk langer en wordt nog altijd geconfronteerd met gevaarlijke aanvallen op de toewijzing van democratische toegang tot gegevens. Geen enkele regering wil dat hun macht wordt weggenomen.

De schoonheid van Bitcoin is echter dat in plaats van dat die kracht wordt verplaatst naar een andere geconcentreerde organisatie, deze in plaats daarvan wordt gedistribueerd naar iedereen met de capaciteit om een ​​pocket te krijgen. Monetaire gegevens, zoals vrijwel alle andere soorten gegevens in de 21ste eeuw, zullen worden bevrijd van de beklemming binnen een hiërarchische machtsstructuur.

Het zal niet van de ene op de andere dag gebeuren. Zoals we hebben ontdekt, kost het mensen tijd om te leren wat het beste voor hen is en gevestigde diepzinnige ideologieën van haat en misverstand blijven op alle niveaus van onze cultuur aanwezig. Met tools zoals internet en cryptocurrencies die tot onze beschikking staan, kan de mensheid echter meer over zichzelf leren dan voorheen en handel drijven met ongekende vrijheid.

Hopelijk kan dit ons helpen onze vooruitgang naar een vreedzame, echte samenleving voort te zetten.