Een andere belangrijke cryptocurrency-ruilset voor Hongkongs Sightson

Hong Kong Cryptocurrency Exchange

Een tweede belangrijke op Hongkong gebaseerde cryptocurrency-uitwisseling denkt na over het opzetten van een winkel in Malta, een kleine eilandstaat in de Middellandse Zee.

Eind maart kondigde Binance, de grootste beurs door middel van handelsvolumes, ook plannen aan om activiteiten over te dragen naar de cryptocurrency-vriendelijke EU-lidstaat.Alles blijft in Hong Kong (alle functies) en we zijn een nieuwe entiteit aan het vestigen in Malta in volledige overeenstemming met alle verwachte regels en kader van Malta. Deze uitbreiding heeft geen impact op onze huidige kantoren en activiteiten in verschillende rechtsgebieden. "

OKEx CEO Chris Lee verklaarde: "We anticiperen op samenwerking met de Maltese overheid omdat het vooruitdenken is en veel dezelfde waarden bezit: de belangrijkste zijn de veiligheid van handelaars en het grote publiek, de naleving van antiwitwasvoorschriften en Know Your Customer-criteria en erkenning van hun innovatie en het belang van voortdurende ontwikkeling in het Blockchain-ecosysteem. "

OKEx zegt dat het al een ontmoeting heeft met Maltese regelgevende en regeringsleiders om een ​​beter begrip te krijgen van de zich ontwikkelende regelgevingsstrategieën in het land en feedback te geven.Een beginnershandleiding voor Survivinga Coin split_[en-nl]_2018-05-30 13-47-06--804 zal gebaseerd zijn op

 

De stap zet Malta verder op als een groeiende hub in het cryptocurrency-gebied. Op dit moment is het land bezig met de voorbereiding van de Malta Digital Innovation Authority, gericht op het bouwen van een regelgevingskader voor blockchain-engineering en door cryptocurrency voor expansie in het land.

OKEx en Binance zijn niet de enige in Hongkong gevestigde transacties die buiten Hong Kong willen uitbreiden. In de afgelopen weken kondigde Bitfinex, een andere grote cryptocurrency-uitwisseling, aan dat het naar Zwitserland verhuisde.

Van alle naties is China het zwaarst ingegaan op cryptocurrencies. Vanaf september 2017 heeft de People's Bank of China het oorspronkelijke aanbod aan munten volledig verboden. Daarna bevroor het land bankrekeningen die verband hielden met transacties en begon vast te houden aan bitcoin mijnwerkers. In februari 2018 begon het maatregelen te nemen om een ​​van die zeer weinige resterende mogelijkheden voor de burgers af te sluiten om cryptocurrencies te kopen.

Bestemd onder de hoofdsom van 'één land, twee systemen', is Hong Kong evengoed China als China. De stad keerde terug naar de Chinese overheersing in 1997 op grond van een overeenkomst dat Hongkong autonoom zou blijven, maar dat China de relatie die zich aandient, zou onderzoeken en herzien. Sinds die tijd drong China geleidelijk de soevereiniteit van Hongkong binnen. Bedrijven die ervoor kiezen om in Hong Kong te opereren, riskeren later mogelijk complicaties als hun versies in China verboden zijn, maar niettemin (voorlopig) geldig in Hong Kong.