Een basisuitleg

Bitcoin TV

De sketch is best grappig. Ik spoor je aan om het te zien. De veronderstelling is dat Bitcoin een Chief Operating Officer omvat en hij zal proberen Bitcoin uit te leggen aan de leek. Als zodanig steekt het plezier in de moeilijkheid om Bitcoin als een idee te realiseren.

De naamregel luidt: "Bitcoin is misschien te veel voor onze nietige geest om te begrijpen, gelukkig legt de trainingsvideo alles uit."

Bitcoin kan af en toe complex lijken voor niet-ingewijden. Het kan moeilijk zijn om beknopte en elementaire verklaringen te vinden. De mogelijkheid om Bitcoin correct uit te leggen, in lekentermen, is belangrijk.Permit's nemen die uitdaging aan. Bitcoin moet echt bereikbaar zijn, buiten de technologie en libertaire kringen. In het geval dat Bitcoin toeneemt, zullen degenen die minder geïnteresseerd zijn in de eigen grondbeginselen het moeten begrijpen en de waardepropositie ervan moeten begrijpen.Dit is een poging om een ​​verklaring te presenteren die Bitcoin toegankelijk maakt voor uw grootouders.

 

Wanneer je 100 naar je vriend stuurt, zie je het geld niet over het hoofd. In plaats daarvan laat u uw bank het geld sturen. De geldschieter stuurt ze ook niet het geld. Integendeel, de geldschieter heeft een grootboek.De geldschieter verlaagt ook uw kant van het grootboek met $ 100. De verhuizing is voltooid.Het banksysteem is slecht, dus deze grootboekupgrade kan even duren. Voor buitenlandse transporten kan dit enkele dagen duren. Bovendien kost het veel kosten en vergoedingen.Dit is het gebied waar Bitcoin vandaan komt. Bitcoin is ook gewoon een grootboek. Maar dit grootboek wordt niet gecontroleerd door een enkele persoon, groep of bedrijf.

Een basisuitleg_[en-nl]_2018-05-30 13-46-57--307 er heel weinig

In plaats daarvan wordt dit grootboek gecontroleerd door middel van een gemeenschap van computers over de hele wereld. Het internet beheert dit grootboek. Iedereen die het zou willen houden, kan dat doen.Als u geld naar uw vriend wilt sturen, stuurt u een bord naar dit computersysteem om het grootboek te upgraden. Het systeem verhoogt de kant van uw vriend in het grootboek en vermindert uw kant, precies zoals de bank.De verhuizing is voltooid. Met Bitcoin is deze oefening onmiddellijk. Ja, onmiddellijk!Het is gratis om Bitcoins te verzenden. Iedereen, over de hele wereld, kan Bitcoin gebruiken. U hebt geen toestemming nodig om de machine te gebruiken.

Echter, PayPal kan dat.

Op dit moment kan PayPal natuurlijk ook meteen geld verzenden. Welnu, PayPal is gecentraliseerd. Dus je moet PayPal vertrouwen.Ze kunnen uw accounts blokkeren, terugbetalen zonder toestemming en geschillen kiezen zoals zij dat willen. De meesten doen dat echter niet. Houd er ook rekening mee dat er vergoedingen zijn.Maar bovenal blokkeert Paypal de toegang tot meer dan 60 landen over de hele wereld. Het is dus geen optie voor veel mensen over de hele wereld.Met Bitcoin is het geld dat u verzendt geen Dollar, Euro of Yen. Je stuurt 'Bitcoins'.Dollars zullen het geld zijn in het grootboek en de gemeenschap van de geldschieter. Bitcoins zou het geld zijn voor het Bitcoin-grootboek en de gemeenschap.Bitcoins zijn geld omdat je ze kunt gebruiken om goederen en diensten te kopen. In feite is er heel weinig dat je tegenwoordig niet online met Bitcoin kunt kopen.De mogelijkheid om waarde, waar ook ter wereld, kosteloos over te dragen, ongeacht het niveau, is nuttig.Er zijn fysieke Bitcoins die symbool staan ​​voor de grootboekposten, net zoals er fysieke bankbiljetten zijn, om de grootboekposten bij uw bank te vertegenwoordigen. In beide gevallen vertegenwoordigen ze echter alleen de grootboekboekingen.

Omdat er geen enkele entiteit is die de leiding heeft over dit Bitcoin-grootboek, beheert u alleen uw geld. Niemand kan de toegang ertoe blokkeren of u ervan weerhouden om het te gebruiken op wat u maar wenst.Het is net als goudwinning. Zoals mijn goud van deze lichamelijke korst, dan gebruik je Bitcoins van de digitale korst van dit internet.Bitcoins zijn zeer zeldzaam. Er zijn er maar 12 miljoen in de huidige tijd. Bedrijven en mensen investeren in zeer dure mijnbouwapparatuur om de Bitcoins te graven van de elektronische korst van het internet. Naarmate ze dieper doordringen in de elektronische korst van het internet, wordt het moeilijker Bitcoins op te graven. Dit is net als goud. Het proces is precies hetzelfde.

De geldschieter ontvangt de dollars voor zijn grootboek uit een centrale bank die veel te veel afdrukt. Hierdoor is Bitcoin veel beter geld.