Een Bitcoin Magazine van Global Bankers Cryptocurrency

Valutawissel Cryptocurrency

De buzz van Bitcoin is doordringend en veel mensen proberen dit hele nieuwe idee van een of ander soort geld dat zich ergens in cyberspace bevindt, te begrijpen. Bitcoin-voorstanders wijzen graag op de voordelen van een eenheid van markt die mogelijk transactiekosten voor consumenten verlaagt. Meer nog, Bitcoin werkt BUITEN het huidige financiële vestigingssysteem. Dat is een hoofdattractie voor een groeiend aantal mensen, omdat landen over de hele wereld meer en meer van hun fiat-valuta's creëren in een poging een massale deflatie-gebeurtenis te voorkomen. De uitbreiding van de fiat-valuta werd als cruciaal beschouwd om het huidige financiële systeem te redden van mogelijke instorting. De betaalde prijs is echter steeds meer verlies van vertrouwen en vertrouwen in valuta's.

Laten we dit bekijken vanuit het perspectief van een wereldwijde bankier wiens beroep zou zijn om de stabiliteit en het vertrouwen in het huidige financiële wereldsysteem te behouden (bijvoorbeeld het IMF). Het is de afgelopen jaren niet zo goed gegaan. Mensen zoeken rond naar opties. Bitcoin-oppervlakken als een zeer populaire. De technologie is nieuw en minder gemakkelijk te regelen in het huidige monetaire banksysteem.

Een  van Global Bankers Cryptocurrency_[en-nl]_2018-05-30 13-47-32--902 een poging

Wat doen we eraan? Misschien in plaats van te proberen Bitcoin en andere digitale rivalen uit te roeien, besluiten we dat het goed zou zijn om een ​​cryptocurrency van ons te hebben. Misschien komen we een opkomende financiële tech-startup tegen om er voor ons een beta-test uit te voeren. Ze kunnen dit idee rustig uitproberen in een minder bekend onderdeel van de planeet om te beseffen hoe het werkt. En, als we mensen vragen onze digitale valuta te vertrouwen, waarom maak je er dan niet gewoon een "asset-backed currency" van, volledig onderschreven en goedgekeurd door ons huidige internationale financiële banksysteem?

Dit zal nooit gebeuren, zegt u. Nu komt Klickex in de afbeelding.De laatste tijd publiceerde ik, na onderzoek op mijn blogsite over mogelijke toekomstige veranderingen in het financiële systeem, dit kleine ding: een door het IMF goedgekeurde digitale valuta?

Het gaat over een bedrijf gevestigd in Nieuw-Zeeland (Klickex) dat tot op heden net een peer-to-peer digitale valuta-overdrachtsexpert is geworden. Ze hebben een technologie die het mogelijk maakt voor mensen in de Stille Zuidzee om geld tegen veel lagere prijzen over te zetten dan met behulp van conventionele geldovermakingsdiensten. Ze zijn een belangrijke hulp geweest voor mannen en vrouwen zonder bankrekening die geld zouden moeten sturen naar familie of anderen en die zeer hoge bedragen moesten betalen voor kleine overdrachtshoeveelheden.

Daarnaast was er een zeer intrigerende video van 7 minuten waarin ze dit nieuwe idee presenteerden op FinovateAsia 2013.

Ok, dat is leuk, maar er zijn veel startups. Waarom is Klickex anders?

Misschien dit. Klickex lijkt de aandacht te hebben getrokken van enkele intrigerende spelers in het huidige internationale banksysteem. Vóór 2013 hadden ze de prijs gekregen voor de beste startup tijdens de Innotribe Challenge. Raad eens wie die prijs sponsort. Een belangrijke partner in het huidige internationale banksysteem.

Klickex CEO Robert Bell zei dit tegen Bank Innovation: "SWIFT vond het geweldig dat we een nieuwe internationale centrale bank willen voorbereiden om zich te ontdoen van internationale FX-risico's en -kosten… en het samen met United Nations Capital Development in de Pacific hebben gedaan Programmafinanciering. "

Excuseer mij. Heb ik dat goed gezien? SWIFT geniet van hun idee om een ​​nieuwe internationale centrale bank voor te bereiden? Ze hebben het in de Pacific gedaan met VN-financiering? Interessant.

Een beetje meer onderzoek deed de ronde dat de Wereldbank een aantal aardige dingen over Klickex heeft verteld in verband met hun bestaande valutaoverdrachtstechnologieën. Het wordt gebruikt met Digicel Mobile Money in de Stille Zuidzee. Het lijkt erop dat hun vermogen om contact te maken met de niet-gecrediteerde en lagere tarieven voor hen is goedgekeurd door een aantal bekende internationale verenigingen.

Ze noemen ook deze belangrijke partnerschappen: SWIFT en het kapitaalontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties.

Dus laten we de samenvatting herhalen. Hier hebben we een kleine startup voor financiële technologie met een schijnbaar gewoon bedrijfsmodel. Het helpt arme mensen zonder bankrekening hun capaciteit om geld met lage kosten over te dragen, verbeteren.Ze hebben echter een geheel nieuw product. Het is een cryptocurrency met voordeel. Het richt zich op de goedkeuring van de regelgevende instanties met enkele zeer grote internationale profielinstellingen om BINNEN het huidige banksysteem te functioneren. Ze geven aan dat de goedkeuringsprocedure voor hun valuta 6-60 maanden duurt in verschillende landen.

Sommige contacten die ik met Klickex had, overtuigden mij ervan dat ze een bedrijf zijn om de toekomst in het oog te houden. Bitcoin-gebruikers vinden dit misschien de moeite waard om te zien welke functies. Wanneer hun GSD (Global Stability Dollar) echter een "internationale digitale boekvaluta" wordt die door activa wordt gesteund en door een vestiging is goedgekeurd, dan denk ik dat we hem in de gaten willen houden.