Een fondsenwervingsplatform dat Bitcoin Crowdfunding Bitcoin kan veranderen

Een fondsenwervingsplatform dat Bitcoin Crowdfunding kan veranderen.

Kryptokit, het bedrijf dat u RushWallet heeft gebracht, kondigde de opname van RushWallet Fundraiser aan hun lijst met productaanbiedingen aan. Deze functie zou een belangrijke rol kunnen spelen in de toekomst van cryptocurrency crowdfunding-inspanningen. In combinatie met Kryptokit's RushWallet, die gebruikmaakt van HTML5, kunnen gebruikers ook een veilige bitcoin wallet maken die compatibel is op elk apparaat. Fundraiser maakt het eenvoudig om bij te dragen aan elke bitcoin crowdfunding-inspanning. Naast dergelijke services biedt de organisatie ook een Chrome-extensie die portefeuilletoegang, Bitcoin-nieuws, gecodeerde berichtenuitwisseling en een Bitcoin-directory biedt.

In tegenstelling tot veel populaire crowdfundingplatforms, biedt RushWallet Fundraiser een groot aantal functies die ongehoord zijn in het bedrijf. Wat zeer waarschijnlijk het populairst is en een groot verkoopargument voor velen die proberen om geld te verhogen, is het feit dat de service vrij van honoraria is, wat betekent dat Kryptokit geen kosten in rekening brengt of een percentage van uw fondsenwerving neemt. Alles dat u verhoogt, is van u. Bovendien is er geen einddatum. Dit betekent dat organisaties zoals Sean's Outpost een constante fondsenwerving kunnen houden voor hun eigen inspanningen en dit met wie dan ook bespreken, hoe lang ze dit ook willen.

Zonder beperkingen voor het soort project en je hoeft geen lange video's of beschrijvingen te maken, is het platform erg simplistisch en kunnen gebruikers in minder dan een moment crowdfundingcampagnes opzetten. Het lijkt erop dat de mensen bij Kryptokit op een missie zijn om zich te ontdoen van obstakels voor toegang en om crowdfunding plezier te creëren, gedecentraliseerd en eenvoudig.

Een fondsenwervingsplatform dat Bitcoin Crowdfunding Bitcoin kan veranderen_[en-nl]_2018-05-30 13-47-31--155 Pensecola-regio en zal Sean

In combinatie met de productlancering, werd de populaire non-profitorganisatie Sean's Outpost de eerste die het RushWallet Fundraiser-platform gebruikte met als doel 20 BTC te verhogen om hun recent aangekochte 11.000 vierkante meter grote gebouw, bekend als Outpost Thrift, dat in januari begon, bij te werken. De ruimte zal een plaats zijn voor alle ontheemde en rechteloze mensen in de hele Pensecola-regio en zal Sean's Outpost in staat stellen om een ​​hoog niveau van ondersteuning en service aan degenen in nood te blijven verlenen, en op zijn beurt het woord van Bitcoin verspreiden.

Het bedrijf verkreeg de bouw na overstromingen die het oorspronkelijke hoofdkantoor, het daklozencentrum van Bitcoin, hadden beschadigd. Het gebouw was vroeger een kringloopwinkel voordat het buitenpost kon worden.

Sean's Voorpost over de geplande upgrades en diensten:

"Een verbeterd elektrisch systeem zal Sean's Outpost in staat stellen om een ​​deel van hun gebouw om te bouwen tot een" zwervers "-ruimtemakerij. In die ruimte hebben de ontheemde en rechteloze personen toegang tot een enorm assortiment aan apparatuur en gereedschappen. nieuwe vaardigheden, een beroep uitoefenen, of alleen een plaats hebben om een ​​gebroken fietsketting te repareren.Daarnaast zullen de upgrades vergadering- en klasruimte bieden aan de constructie en de mogelijkheden van Sean's Outpost om het leven en overlevingsvaardigheden aan minderbedeelden te geven aanzienlijk verbeteren. Pensacola. "

Kryptokit Fundraiser kan het crowdfundinglandschap volledig veranderen. Het bedrijf heeft een platform geproduceerd dat fondsenwerving vereenvoudigt, zonder enige kosten, zonder beperkingen en u hoeft geen uren te besteden aan het maken van media en inhoud. Het brede scala aan toepassingen valt nog te bezien, maar het heeft het ontbrekende stuk dat al sinds het begin in fondsenwerving bestaat, opgevuld: een snelle, eenvoudige en veilige manier om bitcoin te verhogen voor uw organisatie, liefdadigheids- of gemeenschapsprojecten. Kan RushWallet Fundraiser veranderen hoe we crowdfund?