Een groeiende Bitcoin-gemeenschap in India

Bitcoin in India

Bitcoin neemt de wereld over. Vooral is er veel potentieel voor groei in Zuidoost-Azië, met name in een land met de op één na grootste bevolking ter wereld: India.

Ik had het voorrecht om te spreken met Sunny Ray die actief is in de Bitcoin-gemeenschap in Bangalore, India, Nilam Doctor, CEO van Real Bitcoins, en Harsh Patel, proactief lid van het Bitcoin Foundation Education Committee dat zich in Mumbai bevindt.

Sunny Ray is nu betrokken bij theunocoin-project en dient als integratiepartner bij Bitcoin, een in de VS gevestigde Bitcoin-betalingsprocessor, BitPay. Er zijn meer dan 150 leden van de Bitcoin Meetup-groep in Bangalore alleen. India heeft een klimaat dat rijp is voor de groei en omhelzing van Bitcoin. India is een topimporteur van goud en een op de zeven mensen op aarde woont in India. Bangalore in het bijzonder is een IT-hub in India en veel jacht-decentralisatie is mogelijk in het Bitcoin-gebied in de IT-gemeenschap in India.

 De gelegenheid om Sunny Ray te interviewen:Een groeiende Bitcoin-gemeenschap in , India_[en-nl]_2018-05-30 13-47-25--419 systeem te

Naast Sunny Ray had ik het voorrecht om met Nilam Doctor, een andere leider in het Indiase Bitcoin-ecosysteem, te communiceren over zijn betrokkenheid bij het Bitcoin-gebied in India. Nilam heeft met zijn activiteiten in Ahmedabad gedeeld sinds Bitcoin meetups sinds januari van dit jaar. Nilam heeft zijn betrokkenheid bij het Bitcoin-gebied een stap verder gebracht door tegen december dit jaar een Bitcoin-markt in India te vestigen.

Nilam Doctor.

Ik leerde in Harsh Patel van het mogelijke voor Bitcoin in India. Sommige leden van de Indiase veiligheidsgemeenschap hebben een helpende hand uitgestoken om Bitcoin in India te ontwikkelen. Hard werkt ook aan een structuur voor standaardisatie van virtuele valuta's om vertrouwen in het systeem te brengen. Tot op heden omvat het banksysteem van India een standaard / bankregulering voor betaalkaart- en bankgerelateerde acties, maar heeft geen vergelijkbare norm / regeling voor virtuele valuta's.

Harsh Patel.

Terwijl Bitcoin opstijgt in India, welke natie is de volgende? In termen van brede basisadoptie is India een veelbelovend land voor Bitcoin-groei, omdat het land technologische hubs heeft zoals Bangalore en Mumbai. is dankbaar voor de taak van de Bitcoin-gemeenschap in India en moedigt andere landen aan om dit voorbeeld te volgen.