Een nieuwe benchmark voor Scrypt Mining

Een nieuwe benchmark voor Scrypt Mining.

 

De technologie van de ASIC's van de Scrypt-mijnbouw is het afgelopen jaar geëxplodeerd en verschillende ervan zijn van mening dat 2014 het jaar zal worden voor de winning van door scrypte vastgestelde valuta's zoals Litecoin, Dogecoin en Auroracoin. Voor een bedrijf als Bliss Devices bieden deze verbeteringen personen geavanceerde chips, sneller hashen en lagere eigendomskosten. In feite heeft Bliss Devices net aangekondigd wat de tot nu toe best presterende Scrypt ASIC-processor zou kunnen zijn.

Bliss Devices is opgericht door Paul Chen en Steve Zhang en was essentieel bij het maken van 8 zeer complexe ASIC's in Fortinet, een wereldwijde leverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur en uniforme dreigingsbeheer. Hun achtergrond in de creatie van hightech ASIC's en ervaring in netwerkbeveiliging en halfgeleiders zijn van cruciaal belang voor Bliss 'eerste succes en voortdurende productontwikkeling. Hun nieuwste onderneming is de Scryptr Mining Chip.

Volgens het bedrijf heeft de eerste test zijn oorspronkelijke doelstellingen verbeterd en heeft het de allerbeste power-to-performance-ratio bereikt van elke processor op de huidige markt, met lagere aanschafkosten per processor. Voor de meeste mijnwerkers op de markt zijn de eigendomskosten vaak de grootste toetredingsdrempel, evenals de energie-inname. Bovendien is dit een van de eerste keren dat een leveringsdatum is verhoogd in plaats van achtergehouden. Veel Bitcoin-mijnwerkers hebben dit meegemaakt in de eerste dagen van mijnbouwvervangingen, waarbij ze verwarmingselementen en ASIC's bestelden die al op backorder stonden of pas veel later beschikbaar waren, wat tegen die tijd verouderd was.

 

Maar het lijkt erop dat Bliss Devices een product heeft geproduceerd dat zelfs hun eigen verwachtingen heeft overtroffen. "Ons doel zou zijn om de nu beschikbare ontwerpen aanzienlijk te verbeteren en de grenzen van de nu geavanceerde technologieën te verleggen, waardoor de industriële mijnbouwmarkt een oplossing wordt die de groeiende vraag naar zowel op scrypt gebaseerde als altcoominbouw overtreft", mede-oprichter en CEO Paul Chen uitgedrukt in een recent persbericht.

Het testen van de nieuwste scrypt ASIC-chip van het bedrijf begon weken geleden en leverde zeer grote prestatiemetingen. De eerste test van de nieuwe Scryptr Mining-chip leverde een hash-snelheid op tussen 4,5 MH / s en 4,8 MH / s, terwijl er slechts 18 W stroom per processor nodig was. De apparaten hebben verschillende interface-opties, waaronder PCIe / PCI, SPI of USB, die toeEen nieuwe benchmark voor Scrypt Mining _[en-nl]_2018-05-30 13-47-36--345 en ervaring ingankelijk is voor 127 kaarten op een enkele USB-backplane. Wanneer de Scryptr op een Neon Mining-kaart wordt gemonteerd, absorbeert deze een marktwaarde voor elektriciteitsverbruik van 4,5 W per MH / s, waardoor deze een van de laagste energieverbruiksverhoudingen in de markt voor scryptiemijnbouw heeft.

De mijnwerkers zijn constant op jacht naar hashrate, maar dat levert vaak een betaalbare prijs op. Industriële mijnwerkers willen de meest kosteneffectieve mijnbouwapparatuur met de hoogste ROI, en als het de geldverstrekker aanvankelijk overtreedt, geloven ze dat de operatie aanzienlijk opweegt tegen de kosten. Mijnwerkers beoordelen deze ROI door een kijkje te nemen bij drie belangrijke statistieken: de prijs van hashingkracht, de kosten om het uit te voeren en het schip. Abram Kottmeier, medeoprichter en Chief Strategy Officer van Bliss Devices verklaarde: "Mijnwerkers willen veel weten van elektriciteit die ze kunnen kopen en wat de volledige kosten van eigendom zijn." Ik denk dat mijnwerkers waarschijnlijk zullen worden weggeblazen als ze de resultaten zien van onze prototypetests met FPGA (field-programmable gate array). "

De Neon Mining Card kan de nieuwe standaard zijn voor de mijnbouw van Scrypt en ook door kaarten te leveren met behulp van flexibele interface-opties, levert Bliss Devices gedifferentieerde opties voor mijnwerkers om hun activiteiten te maximaliseren. Het bedrijf kan ook opties bieden voor mijnbouwprojecten van alle groottes, met op maat gemaakte systeemontwerpen waaronder Neon Mining Cards en hun hardwareontwikkelingskit. Voor de nieuwste onderneming van het bedrijf heeft Bliss Devices de beschikbaarheid van de Neon Mining Cards en de Scryptr-chip versneld van oktober 2014 tot augustus 2014. Blijf uitkijken naar een aantal krachtige en goedkope scrypt mijnwerkers die in de nabije toekomst uit Californië komen naar de toekomst.