Een sociaal netwerkplatform voor Tokenized QA

ASK.fm: een sociaal netwerkplatform voor geaccentueerde vragen en antwoorden.

Francis Bacon, de 16e eeuwse filosoof en staatsman, wordt geciteerd als te zeggen: "Een voorzichtige vraag is de helft van de wijsheid."

De verklaring van Bacon kan een paar verschillende dingen betekenen. Een daarvan is dat een slimme dialoog komt uit gelijke delen query en reactie. Vroeger was het bekend dat mensen stadscentra verzamelden om gesprekken te volgen tussen denk leaders die werden bewonderd om hun cognitieve vaardigheden. Hoewel het medium van het publiek radicaal is veranderd, is de vraag naar zakelijke en politieke leiders, specialisten en pro's om een ​​dialoog aan te gaan nog steeds zo nodig.

1 nieuw blockchain-gebaseerd project probeert een nieuw digitaal ecosysteem voor discours te maken. ASK.fm, een populaire sociale netwerkgemeenschap, biedt momenteel een internetforum aan voor gebruikers om vragen open en anoniem te stellen en te beantwoorden.

Als alternatieve informatiebron voor dit valse nieuws en totale ruis die momenteel plaatsvindt in de mainstream media-arena, maakt ASK.fm gebruik van een groeiende behoefte aan krachtige discussies tussen denkers, opinieleiders en andere specialisten.Een groeiende Bitcoin-gemeenschap in , India_[en-nl]_2018-05-30 13-47-25--419 communiceren over

Het hoofdkantoor is gevestigd in Dublin, Ierland, het bedrijf heeft een wereldwijd sociaal netwerk dat plaats biedt aan 49 talen in meer dan 70 landen. Via zijn 215 miljoen gebruikers en 600 miljoen vragen die elke maand worden gesteld, vergemakkelijkt ASK.fm de toegang tot openbaar beschikbare informatie met een 'menselijk tintje'.

De laatste tijd is een andere fase van de taak van dit bedrijf, ASK.fm 2.0, bekendgemaakt. ASk.fm 2.0 stelt het gebruik van blockchain-technologie voor om de door gebruikers gegenereerde Q & A-artikelen verder te stimuleren op de sociale media.

ASK.fm lijkt voor de blockchain de moeite waard als een veiligheidsprotocol voor zijn klanten, naast een onveranderlijk grootboek voor het controleren van transacties, waardoor gebruikers valuta kunnen trekken en deponeren via een escrow-service.

Deze informatie geeft aan dat ASK.fm heel goed de allereerste indruppeling en gedecentraliseerde sociale media van zijn eigen type kan worden.

Door dit revolutionaire project krijgen gebruikers de kans om de waarde van de kennis op een ongeëvenaarde schaal te ontsluiten.

Technische componenten Waardering van menselijke kennis.

ASK-token wordt uitgevoerd op een plasmaraster op basis van een hiërarchisch blockchain-platform. Op dit platform verdelen slimme contracten inhoudsbeloningen op een interne blockchain, terwijl financiële transacties met ASK-tokens worden uitgevoerd op een oorsprongsblokketting. Alleen samengevatte verplichtingen worden periodiek uitgezonden naar de oorsprong-blockchain (Ethereum) tijdens niet-defecte toestanden. Hierdoor kan dit platform zeer schaalbaar, goedkoop en autonoom zijn.

ASK.fm CEO Max Tsaryk legde uit dat vooruitgang in blockchaintechnologie kan helpen om meer democratische omgevingen te bevorderen, waardoor zelfregulerende economische modellen worden beheerst door op de markt gebaseerde hulpmiddelen en systemen. Hij citeert dat Ask.fm een ​​massale open online (e-learning) cursusmarktplaats wil maken als slechts één voorbeeld hiervan. Door middel van voorbeeld zouden ouders op het platform worden uitgenodigd om te betalen voor online klassen en coachingsmodellen die op gamification gebaseerde leer- en analyseopties voor kinderen bieden.

"Moderne gelegenheden brengen verandering," legde Tsaryk uit. "Er is een nieuwe economie op de loer met de blockchain, waar alles waarde kan krijgen." Wij geloven dat menselijke kennis de prioriteit is om te beoordelen en we hebben een plan. "