Gezondheidszorg adresseren Efficiëntie en kosten via Robomed Network_[en-nl]_2018-05-30 13-48-01–144

Omgaan met inefficiënties en kosten in de gezondheidszorg door middel van Robomed Network.

Het succesvolle beheer van kosten en efficiëntie is een zeer belangrijk element voor het waarborgen van hoogfunctionerende gezondheidszorgstelsels. Nergens wordt deze trend meer in de gaten gehouden dan in de U.K. en de Verenigde Staten.

Volgens een rapport van 2015 uit het midden voor Medicare en Medicaid Services, het meest recente jaar waarvoor momenteel gegevens beschikbaar zijn, bedroegen de totale uitgaven aan gezondheidszorg in de VS $ 3,2 biljoen, ongeveer 17,8 procent van het bruto binnenlands product (bbp) van de staat. Fortune Magazine meldde dit seizoen dat de VS 'meer besteedt aan gezondheidszorg dan enig ander economisch vergelijkbaar land'.

Van het Verenigd Koninkrijk is het nieuws vergelijkbaar. Volgens een nieuwe studie samengesteld door twee grote denktanks en gepubliceerd op de website van British Medical Journal, genereerde Groot-Brittannië een groter deel van zijn BBP op gezondheidszorg in vergelijking met Europese en OESO-gemiddelden.Het bedrijf wordt versterkt door een groep zeer gerespecteerde adviseurs met tientallen jaren expertise in de ruimte.

Op dit moment is Robomed bezig met het inzetten van slimme contracten in een poging om de gezondheidsindustrie opnieuw vorm te geven via een gedecentraliseerd medisch model. In het licht van de stijgende kosten, inefficiënties en administratieve rompslomp die momenteel het medische systeem teistert, plaatst Robomed zijn weddenschappen op de radicale vooruitgang van blockchaintechnologie om huidige versies van gezondheid wereldwijd te stroomlijnen en opnieuw te gebruiken.

 

Dit alles komt op de hielen van blockchain-experimenten in de scheepvaart, voedsel-, productie- en andere industrieën die de efficiëntie van processen willen verbeteren en de kosten willen verlagen. Robomed verwacht vergelijkbare waarde-gebaseerde oplossingen voor de gezondheidszorg te creëren door een slimme contractstrategie te gebruiken.

De structurele onderbouwing van het Robomed-netwerk bestaat uit een gezondheids-ecosysteem dat wordt aangestuurd door een blockchain-token met als doel de meest effectieve patiëntenzorg mogelijk te maken. Dit ecosysteem werkt met het doel om de kloof tussen medische zorgverleners en patiënten te overbruggen door middel van slimme contracten. Het eindspel is om het heersende medische service-georiënteerde model om te vormen in een die langer patiëntgericht is.Een nieuwe benchmark voor Scrypt Mining _[en-nl]_2018-05-30 13-47-36--345 de allerbeste

"Geschat wordt dat artsen bij 15 procent van de gevallen fouten maken (één van zes patiënten heeft een verkeerde diagnose). Zelfs als dit over het algemeen niet leidt tot ernstige schade voor de patiënt, heeft het een effect op de ziektekosten," merkte Caroline Maslo op, MD, medisch expert bij het team van Robomed Network. "Het Robomed-systeem helpt de arts bij het maken van de juiste identificatie en garandeert, als de diagnose eenmaal is gesteld, de beste zorg volgens de meest recente internationaal ondersteunde richtlijnen."

De white newspaper executive summary die op de Robomed-site staat, wijst erop dat Robomed, voorafgaand aan tokenisatie, drie softwareproducten had ontwikkeld, 20 verbonden praktijken, 1,7 miljoen klanten in hun database samen met 2.900 klinische richtlijnen gedigitaliseerd.

"Slimme contracten vergemakkelijken medische onderhandelingen tussen patiënten en artsen vanuit een praktijk," legde Mironovich uit. "De patiënt krijgt geen onbekend, maar tastbaar gezondheidssucces.Het slimme contract bestaat uit klinische aanbevelingen voor therapie waarbij elke ziekte een definitieve verzameling van acties vereist."

In een poging om het ontwikkelingstraject van het bedrijf te versnellen, lanceerde Robomed een eerste muntaandoening (ICO) gestart op 19 november 2017 en duurde tot 19 december 2017. Deze ICO is beschikbaar voor het wereldwijde publiek en omvat de verkoop van RBM-tokens, de de voorverkoop heeft al een soft cap van $ 2 miljoen overschreden.

Het RBM-token is een op Ethereum gebaseerd token waarmee consumenten kunnen stemmen en de waarde van medische services binnen het Robomed Network kunnen ontsluiten. Het token kan worden beschouwd als betaling voor medische diensten die worden verleend door deelnemende zorgverleners.Dit is heel waar met de vele voordelen die worden besproken met betrekking tot blockchain-technologie.

Hoewel de Ethereum-centrische blockchain samen met de slimme contracten die het ondersteunt nog steeds een reeks vragen onder ogen zien die onbeantwoord blijven, ondanks veelbelovende kansen, baseert Robomed zich op zijn eigen ontwikkeling van alternatieven die essentiële kritieke kosten- en efficiëntie-elementen van de wereldwijde economie zullen verschuiven. gezondheidslandschap.

Opmerking: handelen in en beleggen in digitale activa is speculatief. Volgens de verschuivende bedrijfs- en regelgevingsomgeving van deze nieuwe onderneming moet deze inhoud niet worden beschouwd als een investering of juridisch advies.