Na twee jaar ontwikkeling Bitcoin Alternatieve Diamond Coin DMD

Bitcoin DMD

Bitcoin Press Release: Gesteund door de Diamond Foundation en een reeks prijsstabiliteitmechanismen en professionele diensten, is DMD op de lange termijn kostbare digitale valuta een opvallende verschijning in een steeds drukkere digitale valutaruimte. DMD viert binnenkort zijn verjaardag.

Met bijna 2 decennia van voortdurende ontwikkeling, is de filosofie van Diamond Coin het creëren van stabiliteit op lange termijn door middel van verstandig beheer en een immer groeiende gemeenschap van ondersteunende diensten. Diamond Coin streeft ernaar een veilige en beveiligde elektronische valuta te worden met jaarlijks 50% rente en innovatieve beveiligingsprotocollen en -algoritmen. De unieke aanpak van de groep lost uitdagingen zoals inflatiemanagement, prijsvolatiliteit, veiligheid en duurzaamheid op door eerder het belang dan het uitgeven te stimuleren. De toekomstige plannen van Diamond Coin omvatten een compleet ecosysteem van Bitcoin 2.0-gedecentraliseerde diensten met een toenemend spectrum van financiële instrumenten voor elektronische valuta. DMD-belanghebbende partijen komen automatisch in aanmerking voor 50 procent rente per jaar in een rechttoe rechtaan proces genaamd "slaan".

Na twee jaar ontwikkeling Bitcoin Alternatieve Diamond Coin DMD_[en-nl]_2018-05-30 13-48-08--383 met bijna

 

Wanneer het slaan van de DMD-adopter enkele munten krijgt, en deze voor een bepaalde hoeveelheid tijd uit de Diamond Wallet houdt, die dan nieuwe munten creëert. Minting trekt de DMD in de toeleveringsketen in om uit te zetten, wat leidt tot prijsstabiliteit, maar ook om de gemeenschap te beveiligen door middel van verbeterde Proof-of-Stake-technologie. Om de DMD-inflatie te beperken en in overeenstemming te brengen met de jaarlijkse snelheid van fysieke goudwinning, het slaan van beloningen zal in de komende decennia achtereenvolgens worden verminderd. De eerste adoptieperiode voor Diamond Coin heeft een paar jaar geduurd; een tijdschema dat ongebruikelijk is in de digitale valutamarkt. Dit vereist een verbintenis op lange termijn die zich vertaalt in een langzame maar cumulatieve impact van organische expansie.

Zo'n model kan ook een belofte zijn namens hun DMD-programmeurs om lang en strategisch te denken. Om het hoofd te bieden aan prijsvolatiliteit heeft het ecosysteem van Diamond Coin nu twee belangrijke mechanismen om ervoor te zorgen dat de waarde stabiel blijft. De eerste is de Diamond Multipool die het voor deelnemers met hun eigen pc-hardware mogelijk maakt geld te delven met bijna elk algoritme en DMD in ruil te krijgen. Met de tweede service Diamond Cloud Mining kan iedereen BTC samen uit de cloud ontginnen en dit naar DMD-uitbetalingen omzetten. Het systeem is adaptief, duurzaam en lonend gebleken voor zijn deelnemers.

De programmeurs van de Diamond Coin Foundation behandelen netwerkbeveiliging als een continue uitdaging die moet worden aangepakt en ontwikkeld om potentiële veiligheidsrisico's een stap voor te blijven. Verbeteringen in protocollen en software-optimalisaties bieden een compacte client voor de eindgebruiker. Om de beveiliging verder te versterken, voert Diamond Coin 'Reactor' uit, een beschermingsinstrument dat het voordeel biedt van extra waarborgen samen met het prijsstabiliteitmechanisme van Diamond Cloud Mining.