Op Bitcoin gebaseerde peer-to-peerverzekeringsmaatschappij Teambrella-releases

Op Bitcoin gebaseerde

Teambrella, de revolutionaire op Bitcoin gebaseerde peer-to-peer verzekeraar, heeft onlangs een demoversie van zijn diensten uitgebracht. In afwachting van deze productlancering, kan iedereen nu ervaren hoe Teambrella eruit zal zien en onderzoeken hoe het werkt.

Om de procedure op Teambrella te peilen, sprak met Alex Paperno, een van de 3 ontwikkelaars achter het project.

Het doel van de demo "is enigszins een minimum haalbaar product: om input te verzamelen van potentiële gebruikers die we gebruiken om de fase te verbeteren voordat we beginnen," zei Paperno.

Teambrella zal de eerste gedecentraliseerde op bitcoin gebaseerde verzekeringsmaatschappij worden, waar gebruikers elkaar garanderen. Hoewel Teambrella zelf niet gedecentraliseerd is, maken de multi-signature adressen van Bitcoin het voor gebruikers mogelijk om de hele geldstroom te verwerken binnen een betrouwbare en gedecentraliseerde methode. Gebruikers behouden te allen tijde een sterke controle over hun eigen geld, terwijl reputatiesystemen elke persoon ertoe aanzetten om elkaar uit te betalen wanneer dat nodig is.

In eerste instantie biedt het Teambrella-platform twee soorten verzekeringen. Een daarvan is aftrekbaar supplement dekking voor een botsing verzekering. Dit dekt de out-of-pocket uitgaven die klanten moeten betalen, tenzij ze een relatief duur verzekeringsplan aangaan. De beschikbare soorten verzekeringen zullen later worden uitgebreid, maar het ontwikkelteam van Teambrella vindt het beter om de opties eerst relatief eenvoudig te houden.

"We willen niet dat gebruikers vanaf het begin een mogelijke vorm van verzekering kunnen creëren", legt Paperno uit, "omdat veel typen niet gemakkelijk kunnen worden afgehandeld zonder een paar wijzigingen in Teambrella aan te brengen. verzekering die verzekert tegen natuurrampen. Dit zou extra herverzekering vereisen voor gevallen waarin veel 'verzekeringnemers' – teamgenoten in ons geval – incidenten op hetzelfde moment hebben verzekerd. '

Demo-versie Functies.Na twee jaar ontwikkeling Bitcoin Alternatieve Diamond Coin DMD_[en-nl]_2018-05-30 13-48-08--383 belofte zijn

Met de demoversie van Teambrella kunnen gebruikers spelen als de fictieve gebruiker "John Smith", die deel uitmaakt van een team voor aftrekbare supplementen. Hoewel de demoversie speelgeld gebruikt en alleen nep-teamleden omvat, is het platform volledig operationeel. Testers kunnen claims openen, claims van andere gebruikers goedkeuren, proxy-stemmen uitgeven aan teamleden en zo ongeveer alles doen wat Teambrella mogelijk maakt.

Met de lancering van de demo is het grootste deel van de klus over het technische aspect van Teambrella al voltooid. Het ontwikkelingsteam zal zich nu concentreren op het polijsten van de gebruikersinterface en zich ook richten op het oplossen van eventuele bugs die kunnen worden gevonden. Daarnaast moeten de klanten met een open einde waarmee gebruikers verbinding willen maken met de servers van Teambrella volgende maand worden geüpload naar GitHub.

Het team van Teambrella is ook van plan om een ​​beetje een gemeenschap op te bouwen voordat ze van start gaan en mogelijk investeringen aan te trekken; meestal om het project te bevorderen. "Voor een fase zoals Teambrella is gebruikersparticipatie essentieel," zei Paperno. "Het is de traditionele kip-en-ei-moeilijkheid: een verzekering sluiten die vergelijkbaar is met deze is alleen zinvol als er individuen zijn om je te verzekeren. We willen daarom een ​​zo groot mogelijke gemeenschap bouwen voordat we beginnen, dus Teambrella wil niet flop als het eindelijk is uitgebracht. En natuurlijk verwachten we dat degenen die geïnteresseerd zijn in Teambrella ook hun vrienden en familie aanmoedigen: hun toekomstige toekomstige teamgenoten. "

Voor een uitgebreidere uitleg en extra informatie, bezoek het vorige bericht van Bitcoin Magazine over Teambrella.