Zijn Altcoins Bitcoins Friends of Enemies Bitcoin Magazine_[en-nl]_2018-05-30 13-48-20–105

Bitcoin

Altcoins hebben een zeer lange traditie in de Bitcoin-gemeenschap, maar ze hebben de neiging om een ​​controversiële kloof te veroorzaken tussen degenen die denken dat ze nuttig zijn en degenen die denken dat ze oplichterij zijn. 1 kant van het argument, gearticuleerd door Daniel Krawisz van het Satoshi Nakamoto Instituut, is dat altcoins geen enkele kans van slagen hebben en mogelijke gebruikers afleiden van Bitcoin, terwijl de andere hand, gearticuleerd door de meeste Ethereum-fans, platforms zoals Bitcoin en Ethereum kan samenwerken.

Johnny Dilley, die strategie draait op Blockstream, werd onlangs via zijn vergadering op The Crypto Show om zijn ideeën over altcoins gevraagd. Dilley beschouwt de overgrote meerderheid van de altcoins als scams, en hij denkt ook dat Bitcoin-programmeurs niet in gevaar worden gebracht door het bestaan ​​van deze alternatieve cryptocurrencies. De incentive voor Altcoin-speculanten om onzekerheid in de Bitcoin-gemeenschap op de markt te brengen, werd ook besproken.

Ze bieden helemaal geen functionaliteit, of de functionaliteit die ze kunnen bieden kan heel eenvoudig via een zijketen worden geplaatst. "

Een zijketen is een alternatieve blockchain in Bitcoin die exact hetzelfde Bitcoin-geld gebruikt via een pegging-mechanisme. Het concept is om ontwikkelaars te laten experimenteren met volledig nieuwe blockchains zonder een nieuw geldnetwerk (altcoin) op te starten. Bitcoin Hivemind en Rootstock zijn slechts twee voorbeelden van sidechains die nu in ontwikkeling zijn. Blockstream heeft het overgrote deel van de ontwikkelingswerkzaamheden voor zijketens tot nu toe beheerd.

Dilley ging verder met het bespreken van de beveiligingsproblemen van altcoins. Critici wijzen vaak op lage netwerk-hashraten en andere consensusversies als mogelijke risico's van die alternatieven voor Bitcoin. Dilley voegt daaraan toe: "In het geval dat je waarschijnlijk terugvalt naar [een zwakkere veiligheidsversie], kun je net zo goed Bitcoin meeliften met zijketens."

Met betrekking tot het feit of Altcoins echt een bedreiging voor Bitcoin vormen, verklaarde Dilley:

Een Bitcoin Social Media Storm Hit Bit PayThis Week Hier is waarom Bitcoin_[en-nl]_2018-05-30 13-47-21--069 Invloedrijke ontwikkelaars beschuldigen deHun visie is: 'Ik heb dit prachtige stukje technologie en ik wil kunnen helpen om het te bouwen en het meer te laten meewegen in wat ik denk dat interessant is om hierop voort te bouwen. "

In vroegere tijden hebben veel altcoins zichzelf gepromoot met behulp van een soort relatief voordeel voor Bitcoin. Bij wijze van voorbeeld hebben sommige altcoins snellere bevestigingstijden aangeprezen; anderen beweren dat ze de privacy verbeteren. Voor het grootste deel hebben Bitcoin-programmeurs zich geconcentreerd op het implementeren van hun eigen creaties in plaats van te reageren op wat er gebeurt met de altcoin-marktplaats.

Hoewel Bitcoin-programmeurs Altcoins misschien niet beschouwen als serieuze bedreigingen, waarschuwde Zcash CEO en oude cypherpunk Zooko Wilcox-O'Hearn onlangs de Bitcoin-gemeenschap om nooit overdreven zelfgenoegzaam te worden in de rit naar Bitcoin.

Kan onzekerheid bij Bitcoin Gas Altcoins?

Er is enige twijfel geweest op de Bitcoin-markt onlangs vanwege het voortdurende klimdebat. Dilley werd gevraagd op The Crypto Show als hij denkt dat deze onzekerheid heeft bijgedragen aan een Bitcoin-houder die op zoek was naar altcoins. Aanvankelijk reageerde Dilley: "Ik denk dat er serieuze, perverse prikkels zijn [voor altcoin-houders om twijfel te veroorzaken voor Bitcoin], en dat is een breder onderwerp."

Dilley ging verder met uit te leggen dat er ongetwijfeld enkele leden van de Bitcoin-gemeenschap zijn die de kans grijpen om aan te vallen wanneer ze een kans zagen om hun opbrengst te verhogen in een altcoin-speculatie. Het hoofd van de strategie bij Blockstream wees op het hoge aantal oplichting in het Bitcoin-ecosysteem in de afgelopen paar jaar als een middel om uit te leggen dat er geen tekort is aan snode sterren in het gebied.

Samen met Altcoin-promotors heeft Mastering Bitcoin auteur Andreas Antonopoulos de kans op aanvallen van verschillende overheidsinstanties genoteerd. Online Bitcoin-discussies zijn het afgelopen jaar veranderd in schreeuwwedstrijden op schoolplein, maar het is onzeker hoezeer de verdeeldheid in de gemeenschap organisch is geweest. Er zijn tal van prikkels voor verschillende soorten niet-Bitcoin-consumenten om benzine op het vuur te gooien.