Zijn Bitcoin-kranen in het Bitcoin-magazine voor problemen

Hoe haal ik het meeste uit Microwallet

Het is mogelijk dat er problemen zijn met de productie van enkele van de belangrijkste bitcoin-kraanoperators, zelfs als de problemen blijven bestaan, samen met drie van de belangrijkste micro-pockets die worden gebruikt door websites op dit gebied van het bitcoin-ecosysteem. De markt werd tot op de dag van vandaag gedomineerd door drie verschillende operators – Microwallet.org, Coinbox.me en BitChest.me – die jarenlang bitcoins gestaag naar tienduizenden Bitcoin-gebruikers hebben omgezet. Desondanks is Bitchest de afgelopen maanden gestopt met uitgeven, en ook hun bitcoin-portemonnees zijn stil. In de afgelopen paar dagen heeft Microwallet.org een opmerking gemaakt dat er een bug was met de Blockchain.info API, en was gisteren offline maar nu weer een back-up met een notitie waarin staat dat opnames binnen 24 uur worden verwerkt. Kunnen deze problemen worden opgelost of staat het aan de wand voor al deze websites?

Ik heb de afgelopen weken gekeken naar kranen voor privé-onderzoek en heb verschillende accounts op dergelijke websites over de drempel. Ik kan bevestigen dat twee van die drie, MicroWallet en BitChest, inderdaad zijn gestopt met uitgeven.

Door velen afgedaan voor de kleine hoeveelheden bitcoin die ze geven om gebruikers te stoppen, hebben deze tikken toch al een aantal jaren een belangrijke toegangspoort tot bitcoin gediend, zodat mensen hun eerste bitcoin in handen kunnen krijgen. Ik denk dat het eerste wat mensen ontdekken, is dat er eenvoudiger manieren zijn om hun allereerste bitcoins te ontvangen. Maar aangezien veel mannen en vrouwen kwetsbaar zijn voor nieuwe merken en ondersteuning, of ze nu goed, slecht of oneerlijk zijn, zullen een aantal van deze gebruikers doorgaan met het kopen of ruilen van bitcoins op beurzen, zelfbouwhardware kopen om zelf Bitcoin te maken. Of investeer in cloud mining-services.

Gebruikers bezoeken de websites, meestal beplakt met advertenties, en vullen een captcha en hun Bitcoin-portemonnee speech in. Een kleine hoeveelheid (alles van 10-500 satoshi) wordt dan in een bijbehorende microportemonnee geplaatst, en ook moet de bezoeker wachten op een gespecificeerd afkoelingsinterval van vijf tot 240 minuten voordat hij in staat is om de procedure te herhalen. Mensen kunnen dit vervolgens systematisch doen op verschillende websites met behulp van dezelfde micro-portemonnee, die zich opbouwt.Een Bitcoin-beginnersgids voor het overleven van het BIP148UASF _[en-nl]_2018-05-30 13-47-14--840 Stuur uw bitcoins naar een

Het kraanmodel is relatief eenvoudig. Ze beginnen met een eerste hoeveelheid bitcoin om ze in beweging te krijgen, en vervolgens worden ze gemonetariseerd via affiliate links naar bitcoin-handelaren, advertenties van bitcoin-advertentienetwerken of Google-advertenties, of donaties van gebruikers. Tapkranen promoten daarnaast een groot aantal vergelijkbare websites op verschillende domeinnamen en geven gebruikers vervolgens een deel van elke verwijzing die ze verdienen. Zolang deze getallen en volumes worden bewaard, moet deze zichzelf dekken, maar het is ook eenvoudig om de metriek van de lijn uit te schakelen, bezoekers te laten vallen, grote schommelingen in de kosten van bitcoin of operatoren die hun interesse verliezen.

De markt is ook wat verder gegaan, met een verschuiving van websites die eruitzien alsof ze zijn ontworpen op basis van een sjabloon voor oudere geografische locaties, en meer professionele websites zoals Moonbit.co.in en BitcoinZebra.com bieden een andere draai aan het idee – meestal met veel grotere uitbetalingen in hun zak. Een reeks dice-gamingwebsites zoals 999dice. Com en freebitco.in bieden een kraan om een ​​manier te vinden om in hun games te worden getrokken met de bedoeling mensen zover te krijgen dat ze een onderdak krijgen en op de site wedden.

We zullen dus moeten afwachten en precies zien wat er gebeurt met deze micro-pockets; zullen ze beginnen te werken of zullen ze zonder waarschuwing stoppen? Hoe dan ook, dit deel van het bitcoin-ecosysteem maakt een shake-up door, wat kansen betekent voor nieuwkomers op de markt. Heb je een bitcoin-kraan gebruikt en heb je ervoor gezorgd dat je meer kon betalen in bitcoin of misschien niet? Laat het ons weten in het opmerkingenveld!