Zijn Bitcoin-mijnwerkers meer geld verdienen met kleine blokken

De manier om de beste koopjes te krijgen op blockchain

Zowat elk blok van transacties op het Bitcoin-netwerk was de afgelopen weken vol en mijnwerkers plukken de vruchten van consumenten die moeten bieden op het recht om hun transacties tijdig op de blockchain te laten bevestigen.

Hoewel Bitcoin vaak werd gepromoot vanwege de uitzonderlijk lage transactiekosten van een paar pence of minder, heeft de harde cap van één megabyte op het aantal transacties dat door het netwerk kan worden verwerkt, consumenten gedwongen om $ 0,50 of meer per transactie te betalen in recente maanden.

Omdat gebruikers bereid zijn om tegen elkaar te bieden voor blokruimte, is de omzet van mijnbouwtransactiekosten in bitcoins het afgelopen jaar vervijfvoudigd. Het is echter ook onduidelijk welk effect congestie heeft op de marktkosten van bitcoin, wat rechtstreeks van invloed is op de waarde van de uitbetaling van mijn mijnwerkersblokken.Het vinden van een directe verbinding tussen netwerkcongestie en kosten is geen eenvoudige onderneming, dus het is niet helemaal duidelijk of mijnwerkers rechtstreeks profiteren van de tekortkoming van gesegregeerde Witness (SegWit) -activering of een moeilijk te forceren winst in de limiet voor de maximale dimensie. Over het algemeen stijgen de bitcoin-kosten ook deze keer het afgelopen jaar met ongeveer 300%.

De aantallen achter transactiekosten.

Op basis van BitInfoCharts namen bitcoin mijnwerkers 10 tot 15 bitcoins per dag af van de transactieprijzen voor heel 2014 en de helft van 2015. Een prijsstijging begon rond het moment dat Bitcoins klimdebat overging van de gespecialiseerde discussie en in de media naar de media in de zomer van 2015.

Houd er rekening mee dat deze transactiekosten worden verzameld samen met deze bloksubsidie, die is gehalveerd van 25 bitcoins per kubus tot 12,5 bitcoins per kubus in de zomer van 2016. De blokbeloning is dat de combinatie van deze bloksubsidie ​​samen met de transactiekosten.

De vergoedingen begonnen echt in de zomer van 2016 te stijgen, zodra de vergoedingen die dagelijks door mijnwerkers worden geïnd, gelijk zijn aan 50 tot 60 bitcoins. Sinds die tijd is er een stijging van mijntransactiekosten tot wel 250 bitcoins per dag. Zoals de grafiek van Blockchair.com laat zien, is dit te wijten aan het feit dat de vereiste voor blokruimte is toegenomen.Mijnwerkers verzamelen nu 1.800 bitcoins per dag via de blokkentoekenning en 250 bitcoins per dag via transactiekosten. Dit betekent meestal dat de volledige beloning ongeveer 2.050 bitcoins is, waarvan ongeveer 12 procent bestaat uit transactiekosten.

Een andere manier om hiernaar te kijken, is dat 12 procent van de in bitcoin uitgedeelde inkomsten uit mineralen als gevolg van de halvering van de blokuitbetaling afgelopen zomer via transactiekosten is teruggebracht. Natuurlijk heeft Bitcoins kostenstijging tegen de Amerikaanse dollar ruimschoots goedgemaakt voor de inkomsten die verloren zijn gegaan door het halveren van beloningscomponenten.

Schaalbespreking Niet-allergische Bitcoin-mijnwerkers.

Veel Bitcoin-hashers – de mijnwerkers die hun hash-macht leveren aan mijnbouwpools – hadden oorspronkelijk de toegenomen opbrengst uit transactieprijzen mis. Dit was omdat mijn pools niet de transactiekosten delen met hun hashers. Aangezien de transactiekosten nu ongeveer 12 procent van de algemene blokuitbetaling zijn, heeft de concurrentie mijnbouwpools gedwongen om deze transactiekosteninkomsten met hashers te bespreken.Veel mijnzwembaden, zelfs die welke routinematig klagen over het ontbreken van een moeilijkheidsverhoging tot de limiet voor de maximale grootte, duwen momenteel reclamecampagnes rond deze nieuwe, groeiende bron van inkomsten voor hashers.

Zijn Bitcoin-mijnwerkers meer geld verdienen met kleine blokken _[en-nl]_2018-05-30 13-48-24--395 gelijk zijn aan 50 tot

Hoewel sommige consumenten klagen over hogere kosten of omdat ze niet in staat zijn om een ​​transactie tijdig te bevestigen, krijgen mijnwerkers meer inkomsten. Hoewel de vergoedingen behoorlijk dramatisch zijn gestegen van een paar jaar geleden, is het onduidelijk hoeveel effect dit heeft op de elektronische toepassing voor goudgebruik, waarvan sommigen denken dat ze de meest significante ondersteuning bieden voor de bitcoin-kosten – en bijgevolg blijft mijnwerkers blij, ook.De toekomst van Bitcoin-transactietarieven.Wat er op de lange termijn zal gebeuren met transactieprijzen, blijft onduidelijk.

Als het wordt aangenomen, kan Segregated Witness enige verlichting bieden in termen van een effectieve verdubbeling van de toegang tot blokruimte. Maar sommigen beweren dat goedkopere prijzen niet lang zouden duren vanwege de kans dat kubussen snel weer vol raken (althans gedeeltelijk vanwege de meer betaalbare vergoedingen die gepaard gaan met overtollige blokruimte) en de vraag naar blokruimte blijft groeien.

Dezelfde manier van denken geldt voor een potentiële verhoudingsgewijs stijgende tot de limiet van de blokgrootte via Bitcoin Unlimited of zelfs voor de nieuw gepromote ideeën achter BitcoinEC, hoewel het minder duidelijk is of deze specifieke voorstellen de steun hebben van deze Bitcoin-markt.

Onlangs heeft de in China gevestigde Bitcoin-mijnwerker Chandler Guo aangegeven dat niemand de boot wil laten schommelen terwijl de bitcoin-kosten nog steeds op historisch hoog niveau liggen. Het is mogelijk dat veranderingen in de toevoer van blokruimte mogelijk niet worden gefabriceerd tot de zakken van belanghebbenden pijn beginnen te doen.

Civic CEO en Gyft medeoprichter Vinny Lingham deelden vergelijkbare ideeën over de meest recente aflevering van This Week in Bitcoin. "Het is een beetje een rare situatie, omdat de huidige hoge kosten eigenlijk de prijzen verhogen, maar dat is ook het stoppen van SegWit omdat je in principe een situatie hebt waarin de mijnwerkers veel kosten maken die ze SegWit niet willen geven omdat het gaat om hun straffen af ​​te schaffen, "legde Lingham uit. "Nu, als de prijs $ 200 was, zou SegWit alleen maar een brainstormer zijn omdat ze sowieso geen geld zouden verdienen met de kosten."

De vereiste voor blokruimte kan veranderen als de opties voor een laag-twee, zoals het bliksemsnetwerk en TumbleBit, in populariteit toenemen. Bovendien kunnen mijnwerkers eindelijk meer mogelijkheden hebben voor het verdienen van transactiekosten door het gebruik van sidechains.