Zijn startups beter af dan het feit te verbergen dat ze Bitcoin gebruiken

En Bitcoin

Een van de belangrijkste problemen die de adoptie van Bitcoin als een systeem voor waardeoverdracht op internet weerhoudt, is het feit dat het te lastig is voor de gemiddelde persoon om te bepalen hoe het te gebruiken. Met lange rijen cijfers zoals Bitcoin-adressen en het volatiliteitsrisico van het vasthouden van de elektronische valuta (naast andere problemen), zou de afwezigheid van adoptie bij het publiek geen verrassing moeten zijn.

Om de slechte gebruikerservaring in verband met Bitcoin te bestrijden, zien ondernemers en durfkapitalisten Bitcoin nu als de buizen die toepassingen van een hoger niveau kunnen aansturen. Anders gezegd, de startups verbergen nu de waarheid dat ze Bitcoin van hun klanten gebruiken (of liever gezegd gewoon het elektronische waardeoverdrachtsysteem helemaal niet vermelden).

Tijdens de Bitcoin-talk op SXSW Interactive 2016, sprak Freemit-CEO John Biggs over het idee om Bitcoin te verbergen voor de klant met alle Winklevoss-tweelingen, die mede-oprichter waren van de Bitcoin-uitwisseling Gemini. Biggs maakte zijn perspectief op dit onderwerp duidelijk door de recente gebeurtenis toen hij zei: "Onze missie is om helemaal niet over Bitcoin te praten."

 

Het verbergen van de Technicals van Bitcoin.

De Winklevoss-tweeling was het in het algemeen eens met Biggs '. Tyler Winklevoss creëerde een vergelijking tussen Bitcoin-adressen en IP-adressen om zijn punt te maken. Hij zei:

Ik denk dat Bitcoin onder de motorkap moet zitten, dus het is niet gebruiksvriendelijk in een formaat van de besturingslijn. "Een nieuwe benchmark voor Scrypt Mining _[en-nl]_2018-05-30 13-47-36--345 weken geleden en

De Winklevoss-tweeling heeft ook geprobeerd om Bitcoin zo eenvoudig mogelijk te gebruiken op Gemini. Tyler zei: "Als u zich registreert voor Gemini, is het net zo eenvoudig als het gebruiken van een andere website."

Zelfs voor Bitcoin-stortingen en opnames op het Gemini-platform hebben de Winklevoss-tweelingen ook geprobeerd om de procedure zo intuïtief en gemakkelijk mogelijk te maken. Tyler sprak over de manier waarop hun uitwisselingen QR-codes gebruiken om Bitcoin-adressen waar mogelijk uit de vergelijking te verwijderen. Hij voegde daaraan toe: "Het is zo simpel als het nemen van een afbeelding met je iPhone."

Tyler Winklevoss maakte analogieën met de eerste dagen van het web toen hij sprak over de moeilijkheden die verband houden met Bitcoin-gebruik op dit moment. Om ervoor te zorgen dat deze technologie reguliere consumenten verwerft, zijn de Winklevoss Twins van mening dat de ondernemers en innovators uit het gebied de technische complexiteit van de hoogwaardige applicaties moeten wegnemen. Tyler Winklevoss zei: "Het lijkt misschien alsof je in 1995 op internet surft."

In termen van de problemen om mensen Bitcoin op dit moment te laten gebruiken, inclusief Tyler Winklevoss, "ondernemers zoals wijzelf en [John Biggs] we gaan dit veranderen, en dat veranderen we."

Welke startups moeten Bitcoin verbergen?

Een van de mogelijke redenen waarom Bitcoin op dit moment misschien niet volledig gebruiksvriendelijk is, is dat de meerderheid van de startups de infrastructuur heeft gebouwd die nodig is om het systeem te laten werken.Nu het basisbeginsel voor het gebruik van Bitcoin is voltooid, kunnen startups zich concentreren op minder technisch ingestelde gebruikers. Cameron Winklevoss legde uit: "Ik denk dat er waarschijnlijk veel bedrijven zijn die waarschijnlijk Bitcoin gebruiken in hun transacties, maar de eindgebruiker zal er niets wijzer van zijn."

Daarvoor heeft Blockchain Capital Managing Partner Brock Pierce ook het idee besproken om Bitcoin uit klanten te verbergen.

Cameron Winklevoss ging ook in op het begrip appcoins, waarvan sommigen denken dat het kan worden gebruikt om verschillende applicaties te decentraliseren op een manier die vergelijkbaar is met de manier waarop Bitcoin gedecentraliseerde waardeoverdracht op internet heeft. De mede-oprichter van Gemini zei:

"Cloud computing kan worden gedecentraliseerd, cloud-opslag kan gedecentraliseerd zijn, geld is gedecentraliseerd, sociale netwerken kunnen gedecentraliseerd zijn, elke vorm van cloud-gebaseerde ondersteuning op internet kan een token of een appcoin hebben en gedecentraliseerd zijn. vaker inzetten dan niet, dat is de lange termijn waar we naar kijken. "

De opmerkingen van Cameron Winklevoss lijken een verwijzing te zijn naar verschillende alternatieve componenten, zoals Storjcoin x en Ether, die bedoeld zijn om de opslag- en computerapplicaties van de toekomst van stroom te voorzien. Dit gezegd hebbende, er zijn veel mensen in de Bitcoin-gemeenschap die er niet van overtuigd zijn dat de economie van appcoins helemaal zinvol is.De startups die Bitcoin gebruiken zonder te razernij en enthousiast te zijn, moeten de komende decennia nauwlettend in de gaten houden. In een wereld waar veel Facebook-consumenten zich niet realiseren dat ze ook internet gebruiken, kan deze strategie een positieve impact hebben op het brengen van Bitcoin voor het grote publiek.